Top 5 filme de dragoste pe care trebuie să le vezi | Elena blog
Filme si Carti

Top 5 filme de dragoste pe care trebuie să le vezi

Filme de dragoste

Pentru că ne aflăm în luna februarie și celebrăm iubirea, m-am gândit să vă prezint 5 filme de dragoste cu povești emoționante, pline de dramă și iubire.

1.Me before you

Am vizionat acest film anul trecut și pot spune că este filmul meu preferat, este vorba despre viață, iubire și moarte.

Filmul prezintă povestea emoţionantă dintre două personaje aparent nepotrivite. Lou este o tânăra dintr-un orăşel, iar Will este un bărbat de succes, ajuns în scaunul cu rotile în urmă unui accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră.

Acest film este unul remarcabil, lacrimogen, cu o poveste interesantă şi cu un final mai puţin fericit.

 

2.The Notebook

The Notebook este un film ce merită văzut şi revăzut. Dragoste, pasiune, dorinţă, destin, toate se împletesc fabulos în această poveste minunată, care simbolizează dragostea, dragostea adevărată.

 

3.The fault in our stars

Hazel şi Gus sunt doi adolescenţi care împart un simţ special al umorului. Hazel este însoţită mereu de un tub de oxigen, iar Gus are un picior din proteză. Cei doi se întâlnesc într-un grup de susţinere a celor diagnosticaţi cu cancer.

Este un film plin de emoţie şi sentimente în care arată ce înseamnă să iubeşti indiferent de obstacole. Acest film este perfect pentru persoanele care preţuiesc viaţă şi dragostea.

 

4.Letters to Juliet
O frumoasă comedie romantică ce poartă publicul printre minunatele peisaje ale Italiei. Un film romantic prin subiect, abordare şi interpretare.

O tânăra americană aflată în vacanţă în Italia, îndrăgostită de oraşul Verona, devenit celebru datorită poveştii de iubire dintre Romeo şi Julieta. Ea se alătură unui grup de volutari ce răspund la scrisorile adresate Julietei. În momentul când ea găseşte o scrisoare din anul 1951 care a rămas fără răspuns până în prezent, fata decide să îi răspundă încurajând-o pe autoare scrisorii să nu renunţe la speranţă şi să-l caute pe bărbatul iubit în tinereţe.

 

5.A walk to remember

Un film bun! O poveste de dragoste superbă, ruptă din realitate, în care din păcate boala învinge.

Pozele nu îmi aparţin.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply