Fashion

Regret ca mi-am cumparat blugi Foggi

iunie 2, 2017

Blugi Foggi

Pe acest blog as dori sa va prezint atat review-uri pozitive, cat si review-uri negative, ale unor produse sau articole vestimentare etc. Nu vad rostul de a recomanda un produs, daca stiu ca este de proasta calitate si nu isi merita banii, sau cel putin asa s-a intamplat in cazul meu.

In articolul de azi as dori sa va prezint cateva motive pentru care regret ca mi-am cumparat blugi Foggi. Pentru persoanele care nu stiu, Foggi este un brand de renume, aparut pe piata in anul 2001, care creeaza articole vestimentare pentru femei. Ei promit ca sunt atenti la cele mai mici detalii si lucreaza numai cu materiale textile de calitate superioara.

In urma cu 3 luni mi-am achizitionat si eu o pereche de blugi Foggi, pe care am platit suma de 270 de lei. De fiecare data cand imi cumpar un articol vestimentar nou, citesc instructiuniile de spalare si de ingrijire aflate pe eticheta hainelor, astfel ii pot pastra si purta o perioada mai lunga de timp.

Dupa nici o luna de purtare, materialul blugilor a inceput sa se subtieze si sa se rupa. Prima oara a inceput sa mi se rupa cusatura de la buzunar, mentionez ca nu l-am agatat si nici nu l-am folosit pentru a pastra diferite obiecte. Dupa care, blugii au inceput sa se rupa intre picioare, iar recent cusatura din spate a inceput sa cedeze si sa se destrame.

 

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu imi permit sa platesc pe o pereche de blugi 270 de lei si sa ii pot purta doar 3/4 luni. Daca aveti bani si nu tineti cont pe ce ii cheltuiti, sau daca ii purtati doar de cateva ori, atunci da se merita sa iti cumperi blugi Foggi.

Nu spun ca toate articolele vestimentare de la Foggi nu sunt bune si nu isi merita bani, pur si simplu in cazul meu s-a intamplat sa regret ca mi-am cumparat blugi Foggi si nu cred ca am sa revin la ei pentru a-mi cumpara alt articol vestimentar, deoarece nu imi permit sa platesc o suma mare de bani pe un produs si sa-l pot purta doar de cateva ori, oricat de frumos si de elegant ar fi el.

 

 

You Might Also Like