Diverse

5 motive pentru care sa alegi cu incredere Studio20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

noiembrie 20, 2017

studio videochat bucuresti

Veniturile fabuloase pe care le poti obtine practicand videochatul este, cu siguranta, motivul principal pentru care cele mai multe modele aleg aceasta meserie. Intr-adevar, putem spune ca videochatul este cea mai profitabila meserie din categoria job-urilor online, inclusiv la noi in tara. Drept urmare, in ultima vreme apar tot mai multe studiouri de videochat in Bucuresti, care iti promit tot felul de beneficii si castiguri fabuloase de pana la 10.000, chiar 25.000 de dolari pe luna.

Pe langa faptul ca, in realitate, nu orice studio de videochat din Bucuresti iti poate oferi aceste castiguri uriase, este important sa tii cont si de alte aspecte atunci cand alegi sa urmezi aceasta meserie, cum ar fi conditiile de munca, pentru a te bucura astfel de cat mai multe avantaje pe termen lung!

Studio20, cu o traditie de peste 17 ani in domeniul videochatului, nu este doar cel mai mare si de incredere studio de videochat din Bucuresti, ci si din intreaga lume, avand locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Pentru ca profesionalismul defineste fiecare locatie care face parte din franciza Studio20 si fiecare echipa a noastra, conditiile de munca pe care ti le oferim iti vor intrece toate asteptarile: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, costume unice, programe de training special concepute pentru tine, suport permanent din partea specialistilor nostri, parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de profil, campanii de branding personal etc.

Ai toate motivele sa alegi Studio20, cel mai profesional studio de videochat din Bucuresti:

1. Te vei bucura de venituri sigure si legale, bazate pe contract de artist-interpret si act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei incasa in cadrul studioului de videochat din Bucuresti.

2. Te vom motiva cu un venit lunar minim de 1.000$, garantat in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Treptat, poti ajunge sa obtii un comision cumulativ de pana la 65%, adaugand la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri (cu exceptia primelor doua, care nu se pot cumula), astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa respectivului studio de videochat din Bucuresti timp de 12 luni complete.

3. Traficul foarte mare al site-urilor noastre partenere te va ajuta sa castigi cat mai multi bani! Studio20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna.

4. Sustinerea financiara pe care o acordam debutantelor este un alt motiv pentru care sa alegi unul din studiourile de videochat din Bucuresti marca Studio20. Daca ai nevoie, te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care vei ramane alaturi de noi minim 3 luni, acestea vor fi cadou din partea noastra.

5. Vei avea sansa sa obtii credite fara dobanda, direct de la angajator. Deoarece ne dorim ca modelele noastre sa simta cu adevarat satisfactia muncii lor, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la noi!

Alege cu incredere unul din studiourile de videochat din Bucuresti marca Studio20 (Victoriei, Unirii sau Double D Grozavesti) pentru a deveni un model de top care sa castige pana la 25.000 de dolari pe luna, bucurandu-se de numeroase avantaje atat pe plan profesional, cat si personal. Completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site sau trimite-ne CV-ul pe adresa jobs@studio20.ro si vino sa „Excelam impreuna!”

You Might Also Like