Lifestyle

5 moduri in care un curs de limba engleza ajuta copiii sa isi dezvolte latura cognitiva

iunie 30, 2020
curs de limba engleza

Cei mai multi oameni incearca sa invete o limba noua pentru beneficiile aferente ideii de a conversa fluent in limba respectiva. Capacitatea de a comunica mai bine cu alte persoane care nu vorbesc limba lor materna, indiferent daca este pentru afaceri, turism sau politica si respectiv pentru obtinerea unor burse, cursurile de engleza sunt recomandate de la cele mai fragede varste.

Profesionistii stewartenglishschool.com explica cele mai importante moduri in care latura cognitiva este dezvoltata cu ajutorul englezei.

Primul pas in dezvoltarea multilingvista

Inainte de a incepe cursurile de limba engleza cu micutii, este nevoie de evaluare limba engleza copii. Micutul trebuie sa treaca prin procesul de evaluare, astfel incat sa se stabileasca la ce nivel este, pentru a se intelege de unde sa inceapa cursul. In timpul procesului de evaluare copilul va invata probabil pentru prima data ce inseamna o astfel de proba, cum trebuie sa raspunda la intrebarile care ii sunt puse in momentul unui examen. Practic acest proces de evaluare la varste fragede reprezinta primul examen din viata copilului.

Ii invata sa fie ascultatori mai buni

Atunci cand micutul participa la cursuri de engleza online pentru copii, invata sa fie un ascultator mai bun, deoarece creierul sau trebuie sa aleaga intre doua seturi de sunete distincte si sa identifice cu exactitate sunetele de vorbire. Trebuie sa analizeze mai mult si mai atent mesajul pe care il primeste si cel pe care il transmite, astfel incat sa poata intelege ce anume se vorbeste cu el.

Copilul este mai putin distras

In momentul in care invata o noua limba straina copilul este mai prezent si mai atent. Comunicarea intr-o limba straina implica suprimarea activa a celorlalte limbi cunoscute de copil, ceea ce duce la o mai buna inhibare a distragerilor generale. In momentul in care copilul a invatat o limba noua, ii este mai usor sa se cocentreze si pe alte activitati la fel de importante, ceea ce nu face decat ca rezultatele sa fie mai bune indiferent de ce anume ar invata.

Copilul devine un multitasker mai bun

Pentru o persoana care cunoaste mai multe limbi, este o obisnuita sa comute rapid intre limbi si acesta este in mod eficient un exercitiu pentru schimbarea rapida si eficienta a mai multor sarcini diferite, ceea ce se va dovedi extrem de util in viitor.

O mai buna capacitate de a rezolva problemele si de a planifica

Vorbirea intr-o limba straina necesita in mod inevitabil creativitate in momentul in care cineva se confrunta cu niste cuvinte sau cu fraze necunoscute pentru a comunica eficient. Studiile arata ca bilingvii au in mod cert un avantaj in solutionarea problemelor si in creativitate.

Toate aceste avantaje mentionate sunt legate de ceea ce oamenii de stiinta definesc drept control executiv, o abilitate de a manipula si controla atentia, de a inhiba raspunsurile negative si de a ignora stimulii irelevanti.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply