Diverse

Aici, pe Certificareiso.ro incepe succesul

noiembrie 23, 2019

Mi-am dat seama ca femeile foarte ocupate si cochete ale Bucurestiului

au nevoie de o firma care sa ofere servicii sigure de curatenie in locuinte, mai ales cu ocazia sarbatorilor. O echipa dotata cu aparatura performanta se organizeaza mai bine, asa ca banii pe care ii aveam, i-am investit in firma. Sediul social il aveam deja, am demarat actiunea de infiintare si am organizat interviurile de angajare. Aspiratoarele performante le cumparasem demult ca si masinile spatioase care asigurau deplasarea personalului la domiciliul solicitantilor de servicii.

Evident ca mi-am facut si publicitate, sa stie lumea ca am intrat in randul antreprenorilor. Am pus tineri sa imparta fluturasi contra cost si am comandat si campanii de publicitate online.

Programarile se faceau si online, dar si telefonic si personalul care se ocupa de acest lucru muncea la schimb. Mi se pare o nota proasta sa incerce omul sa dea de un operator de serviciu la ora 21 sau 22 si sa nu fie nimeni la post.

Probabil ca as fi dat faliment cu toate pregatirile, daca nu eram receptiva la dorintele oamenilor.

-Sunteti amabila sa afisati certificarile iso pe site? As avea mai multe incredere in angajatii si serviciile dumneavoastra, daca le-as vedea.

Am inteles si am inceput sa caut sa nu imi las firma sa intre in faliment la o luna de la infiintare. Am tastat: “certificari iso ieftine si rapide”. Nu stiam la ce folosesc aceste documente, dar am inteles ca sunt foarte importante. Asa am ajuns la aceasta adresa virtuala: www.certificareiso.ro.

M-am simtit de parca gazda m-ar fi asteptat cu prajituri si stia ca vin. De ce? Fiindca am fost intampinata cu un mesaj care ma anunta ca puteam obtine certificari iso la jumatate de pret foarte foarte repede, fiindca ei stiu cat de mult se grabesc oamenii de afaceri.

Empatia lor mi-a atins sufletul, fiindca am realizat ca ei inteleg intreprinzatorii si mai ales simteam ca ma inteleg pe mine, care eram la inceput si avusesem atatea cheltuieli.

Nu stiam nimic despre certificari, dar am citit toate informatiile, am trecut in revista tipurile de certificari si iata ce am inteles eu:

-aceste documente se elibereaza usor, dar in niciun caz fara verificarea firmelor care le solicita

-Certificareiso.ro initiaza managerii si angajatii firmelor in cultura calitatii de care sa se bucure clientii.

-exista mai multe tipuri de certificari, unele au in vedere reducerea poluarii, altele sporirea securitatii angajatilor la locul de munca si al clientilor care solicita servicii sau produse. Anumite certificari garanteaza protectia datelor online si eficientizarea productivitatii firmei posesoarei prin economisirea de resurse si proiectarea unor produse noi, excelente din punct de vedere calitativ.

Certificareiso.ro este firma numarul unu care emite certificari cu acoperire in Romania si datele sale prezente pe documente atrag succesul posesorilor si linistesc clientii in ceea ce priveste calitatea serviciilor si produselor.

In prezent, certificarile iso se emit rapid si ieftin. O firma care poseda certificarile are de regula de 2-3 ori mai multi clienti decat una fara aceste documente, chiar daca au inceput de mult timp activitatea.

Certificareiso.ro are un palmares impresionant. In prezent numarul clientilor multumiti, care ii recomanda este de 1500, iar pe viitor se estimeaza ca se va ajunge la 2000-2500 de clienti.

Certificarile iso pun pe primul plan grija fata de om. Ele garanteaza o atmosfera linistita si plina de respect la locul de munca. Managerul si angajatii sai alcatuiesc impreuna un colectiv unit si vin cu drag la serviciu. Oaspetii nu sunt obligati sa asiste la dispute neplacute intre salariati sau intre salariat si manager.

De asemenea la locul de munca oamenii se simt confortabil si lucreaza in conditii de maxima securitate.

Grija fata de mediu are in centrul atentiei tot omul care traieste in natura si pe care il influenteaza direct calitatea aerului, a apelor, situatia padurilor.

Este adevarat ca anumite activitati nu se pot face fara poluare, dar antreprenorii trebuie sa investeasca in echipamente menite sa il protejeze, fiindca apa, padurile si aerul le lasam mostenire urmasilor, de aceea nu ne permitem sa umplem atmosfera cu otrava.

Noxele, rezidurile industriale, echipamente cu componente toxice necesita dupa caz: reducerea si filtrarea lor, depozitarea in locuri sigure si reciclarea, deversarea in bazine securizate, ca panza freatica sa nu fie contaminate.

Certificareiso.ro ne invata sa punem in centrul atentiei nu afacerile noastre, ci oamenii pentru care le-am gandit si oamenii care lucreaza pentru noi. Acesta este o abordare etica, de aceea partenerii de afaceri si clientii au inceput sa ceara aceste documente care certifica standardele ridicate ale calitatii.

In prezent, ne bucuram de succes datorita acestor documente si curatenia pe care o oferim este perfecta si ecologica. Folosim substante prietenoase cu persoanele hipersensibile si aparate care nu polueaza si au un consum mic de energie electrica.

Facem cu dificultate fata programarilor datorita observatiei pe care mi-a facut-o prima clienta si firmei care ne-a invatat sa facem totul perfect din grija si dragoste fata de om.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply