Casă și Grădină

Alege cel mai bun parchet rustic pentru casa ta

decembrie 20, 2019
Parchetul perfect pentru casa ta!

Parchetul perfect pentru casa ta!

De când suntem mici visăm să avem o casă ca în reviste, cu mobilier nou, electrocasnice de lux, accesorii decorative frumoase, gresie simplă sau cu model și parchet stratificat rustic.

Cu toții știm că lucrurile de calitate costă, iar pentru  ca locuința să arate impecabil este foarte important să investim bani din prima. Degeaba cumpărăm acum un parchet ieftin, de o calitate inferioară, care se deteriorează în cel mai scurt timp posibil, deoarece anul următor vom fi nevoiți să schimbăm iar pardoseala.

Un parchet de calitate, dacă este îngrijit conform cerințelor oferite de producător, rezistă cu succes timp îndelugat. Practic este o investiție pe termen lung, dai acum un ban dar știi sigur că câțiva ani nu mai ești nevoit să schimbi parchetul decât dacă îți dorești tu acest lucru.

Foarte multă lume întâmpină dificultăți când vine vorba de cumpărarea parchetului. Existând foarte multe modele de parchet, paleta de culori  este diversificată iar prețurile sunt pentru toate buzunare, este destul de greu să alegi cel mai bun parchet pentru casa ta.

Pentru că casa ta merită tot ce e mai bun, designerii Barlinek vin în ajutorul tău și îți oferă o colecție specială de parchet rustic. Placile de parchet rustic sunt ideale atât pentru casa de la țară, cât și pentru apartamentele din oraș. Totul ține de preferințele fiecăruia.

Un lucru foarte important și de luat în considerare este faptul parchetul Barlinek este fabricat exclusiv din lemn natural. Pentru că protejarea mediului înconjurător este de o importanță extrem de mare în zilele noastre, compania Barlinek acordă o atenție deosebită ca tehnologia folosită şi produsele finite să fie ecologice şi neutre pentru mediul înconjurător.

De ce să cumperi parchet rustic?

Parchetul rustic oferă personalitate și te ajută să-ți transformi casa într-un colț de rai, datorită faptului că plăcile reproduc perfect frumusețea lemnului natural, inclusiv modelul sau imperfecțiunile minore.

Parchetul stratificat rustic poate fi folosit ca fundal pentru a scoate în evidență mobilierul modern și electrocasnicele elegante și economice din apartamentele de lux sau în cele minimaliste.

Pentru a asigura stabilitatea dimensională, designerii Barlinek recomandă parchetul triplu stratificat.

Parchet rustic –  sfaturi de îngrijire

Chiar dacă parchetul rustic este de o calitate superioară, fiind  realizat din lemn natural de stejar, este foarte important ca acesta să fie îngrijit corespunzător.

În primul rând, pentru a nu zârgia parchetul este recomandat să nu tragi mobila pe parchet, să nu intri încălțat în casă și să folosești covorașe de protecție pentru scaunul de birou sau măsuța de toaletă.

Pentru a evita deteriorarea în timp, parchetul rustic nu trebuie montat în spații cu mucegai sau umezeală constantă. Totodată, mare atenție la apă în momentul când speli parchetul, mopul trebuie bine stors de excesul de apă.

Nu uita să cumperi soluții speciale pentru curățarea parchetului din lemn natural pentru a păstra frumusețea acestuia. Folosește aspiratorul pentru curățare doar dacă acesta este prevăzut cu perie de parchet, în caz contrar mai bine folosești mătura.

Te-ai decis să schimbi pardoseala veche și urăt mirositoare, cu una nouă, cu modele granulate și cu noduri? Sună la numărul de telefon +40 372 347 300 sau trimite un e-mai la adresa office@barlinek.ro, reprezentanții Barlinek România sunt aici să te ajute să alegi cel mai bun parchet pentru casa ta!

Tu ce preferi, parchet ieftin de o calitate inferioară sau parchet de calitate, care să reziste în timp?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Andraxela decembrie 28, 2019 at 6:28 pm

  Si eu am optat pentru unul similar cu acesta! Arata totusi modern si e foarte calitativ!

 • Reply Ale Rogo decembrie 29, 2019 at 2:48 pm

  Acest articol vine la fix. Urmeaza sa achizitionam parchet in casa si aveam nevoie de aceste informatii

 • Reply cudrag.cristina decembrie 29, 2019 at 9:31 pm

  Reproduc foarte frumos lemnul natural, multumesc si de sfaturi pentru ingrijirea lui 🙂

 • Reply Rokolla decembrie 29, 2019 at 10:18 pm

  Eu am cateva experiente neplacute cu parchetul ieftin asa ca eu clar ma voi orienta catre un parchet de calitate

 • Reply Ioana Pavel decembrie 30, 2019 at 7:25 am

  Și eu am un astfel de parchet în casă și sunt tare încântaă atât de aspect, cât și de funcționalitate. 🙂

 • Reply Diana Timofte decembrie 30, 2019 at 11:56 am

  Cu siguranta prefer parchetul de calitate ! Cel rustic e tare frumos ! Diana Tim

 • Reply Mirela Marin decembrie 30, 2019 at 7:51 pm

  Sincer, am descoperit un parchet care are niște calități deosebite dar și un preț… piperat rău de tot!
  Iau in calcul recomandările tale, vom vedea ce va fi anul care tocmai vine.

 • Reply Simona ianuarie 3, 2020 at 8:21 pm

  Aspectul parchetului rustic e tare frumos. Face o casa sa fie mai primitoare. Si eu as vrea sa schimb parchetul si sa aleg un model rustic. 😍

 • Leave a Reply