Diverse

Alege un fotograf profesionist!

ianuarie 11, 2022

Oamenii petrec uneori ani de zile imaginandu-si cum va fi nunta lor, asa ca atunci cand in sfarsit te logodisti si ai ocazia sa planifici ziua cea mare, procesul poate fi plin de emotie.

Cu toate acestea, s-ar putea sa realizezi rapid ca planificarea unei nunti este mai degraba  scumpa, mult mai scumpa decat ai fi crezut initial. In era datoriilor, ipotecilor si imprumuturilor pentru masini, oamenii chiar nu vor sa se ocupe de o alta cheltuiala apasatoare.

Deci, te intrebi – unde ar trebui sa reduci costurile pentru a incerca sa minimizezi cheltuielile? Stim cu totii ca vei cheltui mai mult decat te astepti pentru rochia perfecta si, evident, trebuie sa alegi locul visat.

In urma stresului financiar cauzat de planificarea nuntii, cuplurile aleg adesea sa-si reduca cheltuielile prin slabirea bugetului lor pentru fotografie. La urma urmei, un fotograf nunta pret  bun poate costa cateva mii de dolari, iar asta nu este o schimbare prosteasca. Deci, in schimb, cuplurile aleg uneori sa angajeze un student amator in curs de formare pentru cateva sute de lei, sau mai bine zis, prietenul sau membrul familiei lor care are una dintre acele camere DSLR, astfel incat sa poata fotografia nunta gratuit!

Asadar, daca te confrunti cu greutatea financiara a nuntii tale si te gandesti sa reduci costurile angajand un amator sau permitandu-i verisoarei tale sa iti fotografieze nunta, te rugam sa iti faci o favoare si sa citesti inainte pentru a afla de ce ar trebui sa investesti intr-un fotograf profesionist de nunta.

Participarea la o nunta ca invitat poate fi o experienta distractiva, fara griji si captivanta. Cu toate acestea, a munci la o nunta poate fi o poveste diferita, mai ales ca fotograf nunta. Multe dintre acele momente importante pe care vrei sa le surprinzi se intampla in doar cateva secunde – schimbul de inele, primul sarut, aruncarea buchetului, taierea tortului.

Toate acestea fac ca fotografia de nunta sa fie o munca extrem de solicitanta, pentru ca daca ratezi fotografia perfecta a primului sarut, dispare pentru totdeauna. Este prea usor sa ratezi acel moment special – si chiar vrei sa-ti pastrezi ranchiuna fata de verisoara ta pentru tot restul vietii pentru ca ti-a ratat acest moment important?

Fotografii de nunta sunt profesionisti calificati, instruiti, care au experienta in gestionarea presiunii imense care vine odata cu jobul, iar acest lucru le permite sa ramana calmi si linistiti in timpul evenimentelor, astfel incat sa se poata concentra mai bine pe surprinderea fiecarui moment. Nu toata lumea se simte confortabil in fata obiectivului unei camere si, desi s-ar putea sa te simtii putin mai in largul tau cand un prieten sau un membru al familiei iti face fotografii, poate fi totusi dificil pentru unii oameni sa se relaxeze putin in lumina reflectoarelor. 

Disconfortul se reflecta aproape intotdeauna in fotografii si nu tocmai asa vrei sa-ti amintesti ziua nuntii. Un fotograf nunta Ploiesti  este alegerea perfecta pentru cei care doresc poze incredibila in ziua cea mai importanta din viata lor!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply