Lifestyle

Ați auzit de husele Bouletta pentru Iphone?

mai 4, 2021
huse din piele iphone 12 pro

Bouletta produce accesorii artizanale doar din piele naturală sub filozofia esteticii și a functionalitatii, de mai bine de 15 ani. Fabricate manual în Europa, Bouletta folosește doar materiale premium în creearea produselor sale. Pe lângă avantajul evident de a avea un obiect din piele naturală, produsele Bouletta au fost gândite pentru a fi elegante, comfortabil de folosit și durabile în timp.

Concepută pentru cei care doresc să păstreze senzația și finețea unui iPhone, husa din piele clasică pentru iPhone 12 Pro este perfectă. Flexibilă și ușoară, această husă moale se adaptează pe deplin la noul contur al smartphone-ului dvs. Apple. Are o căptușeală care vă va proteja perfect ecranul mobil. Disponibil în diferite culori și tipuri elegante de piele, husa din piele iPhone 12 Pro poate fi personalizată alegând culoarea preferată.

Pentru minimalisti, liniile curate adaugă un profil elegant și subțire, fără a adăuga volum în buzunar.
Se potrivește dispozitivului dvs. ca o mănușă! Un design în care nu lipsesc detaliile și care protejează esențialul în cel mai rafinat mod.

Are un finisaj superb. Liniile curate și designul 2 în 1  fac din această husă un plus elegant pentru dispozitivul dvs. Aceste huse din piele iphone 12 pro pot fi tip portofel cu back cover complet detasabil, care se poate folosi individual. Back cover-ul se prinde magnetic foarte bine de partea de husa tip carte, astfel telefonul va fi foarte bine protejat pe toate partile sale.

Husele din piele iphone 12 prezintă decupaje perfecte pentru difuzor, camera foto, cască și microfon, astfel încât, în timpul convorbirilor, clapeta să poată rămâne închisă. Display-ul, spatele, colțurile și muchiile telefonului sunt 100% protejate.  Husa poate fi utilizată și ca portofel, având trei locașe pentru carduri și unul pentru bancnote. Se poate utiliza în modul stand pentru vizionare de filme pe orizontală sau verticală. Marginile husei back cover sunt realizate din TPU moale, pentru o rezistență mai bună în timp dar și pentru a absorbi socul mai bine în caz de impact. Închiderea clapetei este magnetică, iar magneții din husă nu afectează cardurile bancare. Telefonul se poate încarca wireless împreună cu husa tip back cover.

Având o husă Bouletta, te vei putea bucura în timp de îmbătrânirea naturală a pielii, de patina unică pe care o va dezvolta în timp, odată cu folosirea sa.

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply Simona mai 4, 2021 at 6:16 pm

  Cred ca sunt niste huse bune care protejeaza telefonul mobil. Pentru iPhonisti sigur ajuta!

 • Avatar
  Reply Deyutza mai 4, 2021 at 7:16 pm

  Eu am Huawei nu am avut nicioadata Iphone aici ma bate tehnologia, insa imi plac husele astea sunt tare practice din ce spui tu

 • Avatar
  Reply Marin Mirela mai 5, 2021 at 9:53 am

  Boulleta este un nume necunoscut pentru mine, dar ce bine că am aflat acum de la tine.
  Voi da o fugă pe site să văd ce husă aș putea alege.

 • Avatar
  Reply Ana mai 5, 2021 at 10:00 am

  Chiar as avea nevoie de o husa noua. Cea pe care o am acum are mai mult de 1 an jumatate…

 • Avatar
  Reply Catalina Coman mai 5, 2021 at 5:51 pm

  Habar nu aveam de acest tip de huse. Ce-i drept, neavand Iphone, nici nu prea aveam cum sa aflu.

 • Avatar
  Reply Rokolla mai 5, 2021 at 7:33 pm

  Eu am Iphone si ma bucur sa descopar aceste huse. Arata tare bine si am sa incerc si eu variantele astea

 • Avatar
  Reply Irina mai 5, 2021 at 8:10 pm

  Eu am alt telefon. Nu știam de aceste huse.

 • Leave a Reply