inele de logodna SAVICKI

Bijutier SAVICKI – istoria brandului

Cu o istorie atât de bogată, inelele de logodnă și verighetele de nuntă au cu siguranță o semnificație cu totul specială. De aceea, cei de la SAVICKI, lucrează atât de mult pentru a vă ajuta să găsiți designul perfect pentru dragostea vieții voastre.

Magazinul de bijuterii se mândrește cu o selecție considerabilă de inele de logodna și verighete de lux de toate formele și mărimile.

Istoria brandului de bijuterii SAVICKI

SAVICKI a fost fondată în 1976. De mai bine de 40 de ani, au fost alături de clienți în cele mai importante momente ale vieții lor. Echipa este formată din cei mai buni profesioniști care ajută cu mare drag clienții să aleagă bijuteria perfectă pentru un eveniment important, așa cum este logodna sau ceremonia religioasă.

Clienții care doresc să facă o surpriză plăcută iubitei lor, dar nu știu exact ce mărime poartă, pot comanda gratuit un cerc de măsurare. Aceste cercuri sunt adaptate numai dimensiunilor verighetelor SAVICKI. În cazul brandurilor de bijuterii competitive, dimensiunile pot varia complet.

Pentru realizarea bijuteriilor, experții SAVICKI folosesc cantitatea necesară de aur astfel încât să asigure o viață lungă și un produs de cea mai înaltă calitate. Toate bijuteriile cu diamante vin însoțite cu un certificat care confirmă valoarea și proprietățile acestora.

Semnificația inelului de logodna

Purtarea unui inel de logodnă are o tradiție lungă care datează din cele mai vechi timpuri. Pe vremea aceea, era semn că mireasa primise zestre. Acum, s-a dezvoltat în simbolul romantic pe care îl apreciem astăzi.

Inelul de logodnă reprezintă promisiunea căsătoriei, simbolizează devotamentul și angajamentul față de partenerul iubit. Forma inelului indică deja semnificația acestuia: este circular – fără început și sfârșit – și astfel a devenit un semn universal al iubirii eterne și al fidelității, perfecțiunii și infinitului.

Tradiția inelului de logodnă, în care bărbatul își surprinde partenera pentru a o cere în căsătorie, rămâne neîntreruptă și în prezent. În trecut, era destul de comun ca un bărbat să poarte un inel de logodnă. Astăzi, peste 90% dintre bărbați le oferă celor dragi un inel atunci când se logodesc. În timp ce bărbații primesc un inel doar în ziua nunții.

Inel de logodna SAVICKI

Despre verighete

Verighetele simbolizează dragostea eternă și angajamentul într-o relație. Această emblemă a iubirii este schimbată între două persoane în ziua nunții și este purtată pentru a arăta lumii că sunt căsătoriți. Unele cupluri aleg să-și graveze verighetele pentru a încorpora un mesaj personal.

Verighetele de nuntă pentru femei și bărbați diferă ușor în aspect și greutate. Ambele sunt de obicei realizate din metal prețios și au un design frumos. Verighetele din aur pot fi, de asemenea, împodobite cu diamante sau modelate pentru a se potrivi împreună cu un inel de logodnă.

Verighete Semnificatii

De ce să cumperi bijuterii SAVICKI online?

Zilele în care petreceam ore întregi la magazinul de bijuterii, încercând să găsești inelul potrivit dintr-o selecție limitată, au trecut! În 2022, magazinul online de bijuterii SAVICKI oferă o selecție vastă de produse de înaltă calitate, la prețuri corecte și mai accesibile pentru tine.

Iată alte motive pentru care merită să cumperi bijuterii online:

☑ Gamă variată
☑ Prețuri mai bune
☑ Stoc actualizat mereu
☑ Comoditate și siguranță
☑ Fără aglomerație
☑ Reduceri avantajoase
☑ Livrare promptă
☑ Certificat de garanție și autenticitate

Bijuteriile SAVICKI sunt renumite pentru designul elegant și măiestria de calitate. Descoperă gama de bijuterii rafinate și de lux pentru bărbați și femei!

3 thoughts on “Bijutier SAVICKI – istoria brandului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *