Black Friday 2017

Black Friday România 2017 – Când începe și ce produse poți cumpăra

septembrie 10, 2017

 Magazine participante la Black Friday România 

Black Friday 2017 sau Vinerea Neagră își deschide sezonul de cumpărături la sfârșitul lunii noiembrie. Conform tradiției americane, Black Friday se organizează în ultima vineri a lunii noiembrie, după Ziua Recunoștinței, care este sărbătorită în ultima joi din luna noiembrie.

Din păcate, în România unele magazine au înțeles greșit ideea și aleg să organizeze Black Friday cu o săptămână mai devreme, înainte de cel tradițional. Cel mai probabil în România, Black Friday va începe în data de 17 noiembrie și va continua și în săptămâna următoare, în data de 24 noiembrie.

Atât în America, cât și în România, Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături, deoarece găsești produse la prețuri super avantajoase. Marile magazine renumite concurează între ele, pentru a oferi reduceri cât mai avantajoase la o multitudine de produse, astfel încât să atragă câți mai mulți clienți pentru a le cumpără produsele.

Ultima zi din noiembrie se anunță a fi o zi de senzație, datorită vânzărilor din anii precedenți. Reducerile de Black Friday atrag un număr mare de cumpărători, motiv pentru care tot mai multe magazine(fizice sau online) se alătură acestui eveniment și decid să participe.

Urmând linku-rile de mai jos, veți găsi o listă detaliată a magazinelor care an de an pregătesc oferte și promoții în ziua de Black Friday.

 Lista magazinelor participante la  Black Friday România 2017.

??Fashion??

       
         
         

  ?Îngrijire Personală?

         
        

 ?IT & Electrocasnice?

         
       
       
         

 ? Auto & Moto?

     

?Carți & Filme?

         

?Copii & Jucării?

         

 

Spor la cumpărături!?

lensa.ro