Diverse

Cabine containere, cabine wc-dus gata sa fie folosite dupa ce au fost racordate

ianuarie 26, 2020
Cabine containere

In prezent exista tot mai putine institutii si locuinte particulare fara grupuri sanitare bine amenajate, cu gresie si faianta cu design modern, cu instalatii sanitare de lux sau doar functionale.

Igiena personala este criteriu de evaluare a unei persoane si de multe ori, cand aceasta este precara, salariatul nu este deloc agreat. Se ajunge pana acolo, incat poate pierde postul.

Adevarul este ca un dus cu apa calduta si produse placut mirositoare indeparteaza transpiratia si praful de pe corp, dar si revigoreaza. Imi place atat de mult sa ma bag sub dusul caldut sau in cada cu apa calduta in care am pus spuma de baie, sa inchid ochii si sa ma abandonez momentului. Fac asta, mai ales dupa ce am mers prin ploaie sau prin vant si mi-au inghetat picioarele. Este magnific sa intri in baia calda in timpul iernii si sa stai fara grija dezbracat in baia calda!

Sa ai apa din abundenta, sa stii ca este tratata si nu te trezesti cu vreo boala de piele si ca poti sa speli cada si locul in care ti-ai facut dus cu produse foarte bune, sa nu ramana o pata in urma.

Baia aceea calda scoate tot frigul acumulat de tine in timpul zilei si te face sa dormi ca un copil fericit.

Dar te simti la fel de bine sa iti faci un dus si vara, cand simti ca hainele subtiri ti s-au lipit de spate si pielea te ustura de atata transpiratie.

Cand calatoresc 3-4 ore cu masina prin caldura sufocanta, abia astept sa ajung la destinatie, fiindca ard de nerabdare sa imi fac un dus.

Asa am ajuns sa ma gandesc la cei care lucreaza intr-o ferma agricola si care culeg struguri sau porumb toata ziua. Am cules si eu si porumb si struguri, in timpul practicii agricole, cand eram eleva la gimnaziu si la liceu.

De pilda, cand ne duceam la porumb, calatoream cu camionul fermei peste 30 de kilometri, ne imbracam curat si ingrijit si ieseam de pe randuri cu fata neagra de praf si dare de transpiratie si cu hainele pline de pamant.

La intoarcere, ne era si rusine sa fim vazuti in acest fel, fiindca in afara fetei pe care ne spalam, eram foarte foarte murdari si nu indrazneam sa intram in magazinele la care oprea soferul, sa ne cumparam o inghetata sau un suc.

Preferam sa ii rugam pe ceilalti muncitori mai in varsta, carora nu le pasa de nimic, sa ne ia si noua ceva.

In prezent, la fermele de stat vad din ce in ce mai des https://www.cabine-containere.ro/cabine-wc-du.php.

Pana mai ieri, cand civilizatiei nu i se acorda mare importanta, oamenii se duceau adesea in porumb, fiindca toaleta era departe si mirosea ingrozitor. Acum, cabinele containere au rezolvat problema rapid, mai ales ca sunt prevazute cu instalatii gata facute care nu au nevoie de altceva decat de record la apa curenta, la electricitate si la canalizare.

Am vizitat de curand ferma la care faceam practica demult si m-am bucurat vazand ce conditii li s-au creat oamenilor care lucreaza acum in acel loc. In afara de mecanizare, ei isi fac baie in cabine wc-dus bine amenajate, care sunt mereu curate si pot fi igienizate de fiecare data dupa ce sunt folosite, fiindca nu putrezesc.

Materialele din care sunt facute sunt usoare si rezistente, constructiile din prefabricate fiind garantate zeci de ani.

Ele nu se darama in caz de cutremur si pot fi mutate dintr-un loc in altul.

In timp ce wc-ul din anii aceia de demult era un punct fix, fiind amplasat langa cladirile in care erau cazati zilierii, cabinele containere pot fi mutate, acolo unde se duc oamenii la cules.

Acum, oamenii intra murdari in dus, aducandu-si hainele de schimb si ies din cabine mirosind a proaspat si cu hainele spalate.

In trecut, ei isi faceau baie pe furis (sa nu fie vazuti) in raul care despartea cele doua tarlale, iar cand apa venea mare, pentru doua-trei zile, baia inceta.

Oamenii nu ar trebui sa uite niciodata vremurile cumplite in care au trait si se impune sa pretuiasca sansa de a face o baie in intimidate de cate ori au nevoie, sansa de a duce o viata civilizata.

In prezent, este suficient sa dai un telefon la firma Cabine-containere.ro si sa soliciti containerele de care ai nevoie la o anumita adresa.

In 2-3 zile ele vor fi aduse la fata locului si vestea buna este ca sunt functionale de indata ce au fost descarcate si s-au facut racordurile necesare.

O baie poate fi folosita la cateva saptamani dupa ce a fost terminata, fiindca mereu se gaseste ceva de facut: ba de montat gresia si faianta, ba de facut instalatia.

In plus, containerul poate fi luat din campul de porumb si mutat in livada sau in vie, sa fie util acolo unde oamenii au nevoie de el!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply