Beauty

Campanie de testare BUZZStore – Libre Yves Saint Laurent

decembrie 3, 2020
Testare produse gratis

Testare produse gratis

O altă campanie la care m-am înscris pe platforma BUZZStore a fost Libre Yves Saint Laurent. Norocul meu a fost să fiu selectată să particip la campanie. Din cei înscriși, au ales doar 100 de participanți pentru a testa gratuit câteva mostre de parfum YSL.

Mi-am dorit să testez noul parfumul Libre Intense înainte să-l cumpăr în varianta full size deoarece parfumul Black Opium de la brandul francez de lux Yves Saint Laurent se află în top 5 parfumuri preferate. Eram curioasă cum miroase noul parfum și care este persistența lui.

În pachetul de la BUZZStore am primit 6 mostre de parfum. Patru să le testez și două să le ofer cadou unei prietene. Lucru pe care l-am și făcut!

Îmi plac foarte mult pachetele de la BUZZStore cum vin ambalate. Chiar știu să pună produsele în valoare, deși de data aceasta a fost vorba doar despre câteva mostre și nu produse full size.

Libre Intense Eau De Parfum este un parfum intens, care persistă ore bune. Este nevoie de doar un puf sau două de parfum, altfel devine înecăcios pentru mine.

Campanie de testare BUZZStore - Libre Yves Saint Laurent

Dacă îți dorești să testezi și tu produse gratis îți poți face cont pe site-ul buzzstore.ro după care te poți înscrie la ce campanie dorești. Nu este oblogatoriu să te înscrii la toate campaniile de testare de pe site, ci doar la cele care ți se potrivesc.

În schimbul produselor testate gratuit va trebui să îți exprimi părerea sinceră despre produse în mediul online. Nu trebuie să ai blog sau canal de Youtube pentru a testa produse gratuit. Este nevoie doar să ai un cont de Facebook și Instagram unde să activezi, să ai o comunitate.

După ce finalizezi campania vei primi puncte, pe care le poți dona sau le poți transfora în bonuri valorice (1000 puncte eligibile = 100 RON).

Dacă te înscrii la campanie primești 10 puncte, chiar dacă nu ești selectat. Dacă ai norocul și te afli printre participanți mai primești 90 de puncte când finalizezi campania.

Tu participi la campaniile de testare BUZZStore?

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply Raluca Brezniceanu decembrie 3, 2020 at 9:23 am

  Mai particip din cand in cand la testarile BuzzStore, cand vad ca au campanii noi care ma atrag, dar cateodata ratez la mustata pentru ca nu sunt tot timpul atenta cu noutatile de pe pagina si site-ul lor.

 • Avatar
  Reply Ana Maria B decembrie 3, 2020 at 3:59 pm

  Tare curioasa sunt cum miroase acest parfum. Parfumurile YSL imi plac, pentru ca sunt rezistente.

 • Avatar
  Reply De la sex la dragoste decembrie 3, 2020 at 8:14 pm

  Ma oftic pentru ca nu am fost aleasa in campanie. Ce-i drept poate au vazut in activitatea mea ca nu promovez parfumuri. Or crede ca nu folosesc? 🙁

  Asta este. Ai putea sa imi spui din cele testate de tie care este mai frsh/floral?

 • Avatar
  Reply Georgiana Sabina decembrie 4, 2020 at 5:51 am

  Am testat si eu parfumul Libre dar nu e pentru mine, nu e stilul meu

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea decembrie 4, 2020 at 10:36 am

  Trebuie sa vad si eu cum miroase, m-ai facut tare curioasa.

 • Avatar
  Reply Georgiana Sabina decembrie 4, 2020 at 10:18 pm

  Am avut o mostra dar din pacate nu mi s a potrivit.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman decembrie 4, 2020 at 10:26 pm

  Mie imi place maxim Libre, e parfumul meu preferat. Din cele doua, il prefer pe cel simplu, desi si Intense e fain.

 • Leave a Reply