Diverse

Care sunt intrebarile pe care ar trebui sa le pui echipei unui studio de videochat

august 23, 2019

Chiar daca oferta de joburi este din ce in ce mai variata pe piata, alegerea unei meserii potrivite nu este deloc usoara, mai ales pentru tinere. Multe se indreapta spre un studio de videochat, insa fara a sti ce sa intrebe la interviu. Acestea se lasa ademenite de ofertele spectaculoase si de promisiunile castigurilor fabuloase, insa nu stiu sa abordeze echipa in asa fel incat sa demonstreze ca isi cunosc drepturile. Exista si companii serioase, cu renume in industria de videochat, cum este Studio20, care asteapta tinere entuziaste si inteligente in echipa si este gata sa raspunda tuturor nelamuririlor pe care acestea le au. Vrei sa faci videochat la Studio20? Iata care sunt intrebarile pe care ar trebui sa le adresezi mai intai intervievatorilor!

“Este legala activitatea de videochat?”
La un studio videochat profesionist, precum Studio20, activitatea tuturor modelelor este 100% legala, fiind reglementata de lege inca din anul 2003. Mai mult decat atat, cu acest studio de videochat care se mandreste cu peste 18 ani experienta in industrie pot colabora doar tinere care au implinit varsta de 18 ani si care isi pot desfasura munca in deplina legalitate.

“Castigurile sunt reale?”
Orice tanara entuziasmata de a se alatura unui studio de videochat spera ca banii pe care ii va castiga o vor ajuta sa isi implineasca toate dorintele. Insa doar fetele de la Studio20 pot fi cu adevarat convinse de faptul ca banii pe care ii vor incasa sunt cei reali. Pune aceasta intrebare la orice studio de videochat care te invita la un interviu, astfel incat sa te convingi ca sumele pe care le vei primi sunt cu adevarat veridice. Pentru a nu exista neclaritati, Studio20 ofera modelelor sale un contract de artist-interpret si un act aditional la fiecare doua luni pentru impozitarea veniturilor conform legii.

“Confidentialitatea este garantata?”
Un studio de videochat care se respecta si isi pretuieste modelele stie ca aspectul confidentialitatii intr-un astfel de domeniu este foarte important, prin urmare le va oferi tinerelor garantia ca nimeni nu va afla unde isi desfasoara activitatea si in ce consta mai exact. Spre exemplu, la Studio20 ai libertatea de a-ti alege un pseudonim pe care sa il folosesti in conversatiile cu membrii, iar restul informatiilor cu caracter personal nu vor fi divulgate absolut nimanui din afara companiei. Poti sa nu spui nimanui unde lucrezi, intrucat la Studio20 te bucuri de confidentialitate deplina si drepturi respectate intru totul.

“Cat timp pot sa fac videochat?”
La un studio de videochat prestigios frumusetea si inteligenta sunt calitati apreciate tot timpul, prin urmare nu trebuie sa iti faci griji daca ai trecut de “prima tinerete” si crezi ca nu vei mai fi acceptata in echipa. Demonstreaza ca poti face performanta la cel mai inalt nivel, focuseaza-te pe obiective si vei ajunge un model de talie internationala indiferent de varsta. Studio20 pune accent pe abilitatile innascute ale fiecarei persoane si slefuieste ca pe un diamant potentialul fiecarui model din echipa.

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care le poti adresa oricarui studio de videochat la care mergi la interviu, pentru a putea face diferenta dintre o companie serioasa si una obisnuita. Alege sa faci parte din echipa cea mai buna si cu siguranta asteptarile nu iti vor fi inselate!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply