Diverse

Cartonul: un material rezistent si ieftin!

septembrie 7, 2020
Cartonul: un material rezistent si ieftin!

Pentru a te asigura ca beneficiezi de calitate, nu trebuie sa investesti sume mari de bani, insa este important sa investesti inteligent. Astfel de decizii sunt luate de catre producatorii de vinuri care prefera cutiile de carton atunci cand vine vorba de transportul catre clienti.

Pagina de web a magazinulu ipackonline.ro este o optiune foarte buna pentru cine doreste sa cumpere cutii transport sticle sau cutii pentru transport pizza deoarece costul acestor produse din carton este foarte mic, iar calitatea este intotdeauna pe primul loc.

O cutie de carton din gama iPackonline poate sustine 1, 2,3 sau chiar 6 sticle de vin intr-un singur colet. Este o investitie foarte avantajoasa pentru producatorii de vin, magazinele care comercializeaza, dar si pentru cumparatori, deoarece cartonul este un material usor care nu va afecta pretul transportului.

Exista mai multe motive pentru care multi aleg sa foloseasca cutii transport de carton ondulat pentru sticle. Printre acestea se numara:

Conventienta

Este avantajul major al alegerii cutiilor din carton ondulat pentru transport marfa. Datorita greutatii reduse, cutiile pot fi transportate cu usurinta. Deci, nu vei avea nevoie de instrumente mecanice pentru a transporta cutii ondulate.

Puternice si robuste

Aceste tipuri de cutii sunt rezistente si puternice, asa ca se intampla rar ca articolele ambalate sa se deterioreze in timpul transportului. Cartonul ondulat este un tip de material care se bazeaza pe rigiditatea structurala si capacitatea fina de amortizare. Deci, pot face fata bine si unei greutati mai mari. Mai mult, au o buna rezistenta la rupere si la tractiune, ceea ce face din aceste cutii o optiune perfecta pentru transportul pe distante lungi.

Maleabilitate

Aceste cutii pot fi reformate si taiate usor si rapid. Astfel, designerii de ambalaje considera ca este facil sa creeze o gama larga de cutii din carton ondulat, care variaza ca forma si dimensiune. Multe companii producatoare ofera astazi un serviciu personalizat de proiectare a cutiilor de carton ondulat. Principalele tehnici adaptate pentru a face casetele mai atragatoare grafic sunt flexografia si litografia.

Rentabilitate

Acesta este un alt avantaj major al selectarii acestor cutii in ambalajele expediate. De obicei, acestea sunt achizitionate in vrac si le poti gasi cu usurinta la un pret de vanzare cu amanuntul. Aceste cutii sunt disponibile peste tot si furnizate rapid si la preturi accesibile.

Material prietenos cu natura

Materialul de tip carton ondulat este reciclabil, astfel incat acesta poate fi reutilizat si redimensionat in urma unui proces specific de reciclare. Utilizarea acestor cutii pentru transport si depozitare ajuta la protejarea mediului si responsabilizarea celor din jur. Mai mult decat atat, materialele utilizate la fabricarea ambalajelor de carton sunt materiale organice si substantele utilizate la fabricarea acestuia nu sunt chimice. Cutiile reciclate sunt disponibile la preturi extrem de ieftine, ceea ce le face ideale pentru nevoile de ambalare.

Fara colturi ascutite

Aceste cutii nu au margini ascutite, astfel incat nu vei fi ranit in timp ce le aranjezi pentru a le pregati de transport, expediere sau depozitare. De asemenea, poti asambla cu usurinta o gramada de cutii fara sa ai batai de cap.

Aceste cutii de livrare au suprafete netede, ceea ce inseamna ca poti imprima cu usurinta autocolante si etichete pe ea. Exista multe magazine care vand cutii de transport tiparite deoarece s-a dovedit o strategie eficienta de branding pentru companii.

Conform statisticilor existente, o mare parte din produsele existente pe piata sunt ambalate, transportate, depozitate si comercializate in ambalaje din carton ondulat.

Prin straturile de hartie componente ale cartonului din care este executat ambalajul se asigura preluarea socurilor mecanice la care sunt supuse aceste produse. De asemenea, se ofera protectie in cazul variatiilor de temperatura care se intalnesc in cazul depozitarii pe o perioada indelungata sau in cazul transportului pe distante mari, datorita aerului aflat intre straturile de hartie.

Ambalajele de carton sunt mult mai usoare decat ambalajele de lemn, desi au acelasi volum de ambalare.

Pretul de productie este redus fata de pretul altor categorii de ambalaje datorita beneficiilor obtinute la fabricarea acestui tip de ambalaj.

Ocupa un spatiu redus, se pot transporta si depozita pliate si, datorita rezistentei lor, pot fi refolosite de mai multe ori.

Ipackonline.ro ofera cea mai buna gama de cutii din carton ondulat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply