Cărucioare sport pentru fetițe și băieți

Cea mai frumoasă veste pe care o poate primi o femeie este că va avea un bebeluș, dar odată cu ea, vin și responsabilitățile. Amenajarea camerei, hăinuțele și căruciorul sunt câteva dintre lucrurile de care trebuie să se ocupe încă din timpul sarcinii.

Odată cu venirea bebelușului nu vei mai avea destul timp la dispoziție încât să decorezi camera sau să faci diverse cumpărături. Cel mai indicat este să ai totul pregătit dinainte, în felul acesta vei petrece mult mai mult timp cu copilul tău.

Când vine vorba despre cumpărarea căruciorului pentru copilul tău nu este cazul să te zgârcești, până la urmă este vorba despre sănătatea și confortul lui. Desigur, există pe piață o gamă variată de cărucioare, tu trebuie doar să-l cumperi pe cel ideal pentru nevoile bebelușului.

Știm cu toții că nu toate cărucioarele sunt proiectate astfel încât să fie beneficie pentru sănătatea copilului, prin urmare trebuie să ai în vedere câteva criterii obligatorii.

În continuare îți voi prezenta câteva motive pentru care merită să cumperi cărucioare sport.

Cărucioare sport

    – Confortul și siguranța copilului sunt pe primul loc

Căruciorul este construit din materiale de calitate și rezistente, astfel încât să nu fie pusă în pericol siguranța bebelușului. Totodată, șezutul este confortabil, căptușit și spațios pentru a se putea odihni pe parcursul unei zile.

Câteva caracteristici principale: centura de prindere în 5 puncte, suport pentru picioare, spătar reglabil, roți duble, fixe și pivotante pe față și fixe pe spate, dotate cu frână, bară pentru protecție detașabilă.

Capotina mare are un rol foarte important, și anume protejează copilul împotriva factorilor externi, cum ar fi ploaie, vânt, ninsoare, frig.

    – Model

Cărucioarele sport sunt în general ușor de manevrat, se pliază ușor și nu ocupă mult spațiu. Amortizoarele și suspensiile fac plimbarea să fie mai confortabilă pe orice suprafață de teren.

Închiderea stil umbrelă a căruțului este foarte importantă deoarece ușurează munca mămicilor. De cele mai multe ori, ai nevoie să strângi rapid căruțul, fie că trebuie să-l depozitezi în mașină sau casă, sau ai nevoie urgent să intri la medicul de familie sau într-un loc unde nu exista rampă.

    – Vârsta

Nimănui nu-i place să cheltuie o sumă majoră de bani o dată la 6 luni pentru a cumpăra un nou căruț. Așadar, cărucioarele ce pot fi folosite de când copilul este mic, până la vârsta de 3 ani sunt ideale.

   – Preț

Până la urmă, totul se rezumă la bani, dar având în vedere că este pentru binele copilului uneori trebuie să facem anumite sacrificii. După cum vă menționam mai sus, dacă începi să faci toate pregătirile din timp pentru venirea bebelușului cu siguranță nu vei întâmpina probleme. Timp de 9 luni ai ocazia de a strânge bani pentru pentru a cumpăra cel mai bun cărucior.

Căruciorul sport din imagine poate fi cumpărat exclusiv online, de pe site-ul chicco.ro la prețul de 769 de lei. O sumă mai mult de când decentă, aș zice eu.

Pentru o viață când mai sănătoasă, asigură-te că îi oferi copilului tot ce este mai bun, atât pe plan financiar cât și pe plan educațional.

 

3 thoughts on “Cărucioare sport pentru fetițe și băieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *