Pentru Casă

Ce mi-am cumparat din Jumbo de Crăciun

noiembrie 21, 2022
Ce mi-am cumparat din Jumbo de Crăciun

Haul Jumbo de Crăciun

Sezonul sărbătorilor este plin de bucurie și nu cred că există ceva mai vesel decât să cumperi cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun de la Jumbo pentru a-ți transforma casa într-un refugiu de vis, care să se simtă că a fost transportat direct de la Polul Nord.

Crăciunului este sărbătoarea preferată a multor români, inclusiv a mea! Îmi place să sărbătoresc Crăciunul asigurându-mă că am casa împodobită cu cele mai festive decorațiuni de Crăciun pe care le pot găsi.

Poate ai observat deja că spiritul Crăciunului este în aer. Vremea se simte mai rece, magazinele sunt pline cu decorațiuni crăciunistice și aproape fiecare stradă este împodobită cu lumini de Crăciun.

Decorarea casei de Crăciun este una dintre cele mai rapide moduri de a intra în spiritul sărbătorilor. Oamenii se simt adesea nostalgici în timp ce aduc cutii cu decorațiuni jos din pod și despachetează încet toate ornamentele lor preferate.

Cumpărarea unor decorațiuni noi de Crăciun poate fi și o activitate distractivă pentru familie și, adăugând decorațiuni în timp, veți putea strânge o colecție semnificativă.

Decorațiuni de Crăciun de la Jumbo

Magazinul Jumbo din Timișoara este plin cu decorațiuni de Crăciun. Cred că am stat vreo două ore prin magazin să vâd întreaga coleție de Crăciun. Prețurile sunt accesibile aș spune eu. Cu siguranță sunt și prețuri mari, dar asta nu înseamnă că nu am găsit și decorațiuni de Crăciun la prețuri mici. Decorațiuniile de Crăciun sunt disponibile pentru orice buget!

Pe canalul meu de TikTok am postat un videoclip cu ce mi-am cumparat din Jumbo de Crăciun. Am scris și prețul fiecărui produs cumpărat, poate te ajută și pe tine!

@elenamateica

Haul Jumbo cu decorațiuni de Crăciun??‍?☃️❄️? #jumbo #jumboromania #jumboromaniahaul #decoratiunidecraciun #fyromania #christmas #craciun #jumbocraciun #fy #viral #tredding #foryou #pentrutine #craciun2022 #jumbo2022 #foryoupage #romania #craciunfericit #decoratiunicraciun

♬ Christmas song „Let’s decorate” – 3KTrack

De asemenea, am postat și un videoclip cu turul magazinului Jumbo cu ce decorațiuni de Crăciun se găsesc. În unele cadre, se văd și prețul acestora.

@elenamateica

Decorațiuni de Crăciun la Jumbo 2022 ❄️☃️??‍??. #jumbo #jumboromania #decoratiunicraciun #fyromania #christmas #craciun #jumbocraciun #fy #viral #tredding #foryou #pentrutine #craciun2022 #jumbo2022 #foryoupage #romania

♬ Christmas song „Let’s decorate” – 3KTrack

Cel mai bun moment pentru a cumpăra decorațiuni de Crăciun de la Jumbo este când ai timp și bani. Depinde până la urmă de prioritățile tale.

Tu ai început să cumperi decorațiuni de Crăciun sau aștepți luna decembrie?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ioana S. Pavel noiembrie 22, 2022 at 10:31 am

  Eu încă nu am cumpărat decorațiuni. Dar pentru că intenționez ca anul acesta să împodobesc bradul mai devreme, o voi face cât de curând.

 • Reply Flori din călimară noiembrie 22, 2022 at 4:49 pm

  Foarte drăguțe decorațiunile tale. Eu deocamdată am cumpărat 2 figurine-îngerași handmade. Încerc să strâng produse cât mai durabile pe care să le folosesc și anii viitori. 🙂

 • Reply Steluta Georgiana noiembrie 23, 2022 at 2:09 pm

  Daaa, am inceput sa fac cumparaturi de Craciun insa la Jumbo ma duc dupa 1 decembrie de obicei!

 • Reply Anca noiembrie 23, 2022 at 3:38 pm

  Îmi place sa văd decorațiuni, dar cred ca în ultima perioadă un pic se exagerează, încă nu am decorat casa de Crăciun.

 • Reply Raluca Brezniceanu noiembrie 24, 2022 at 4:45 pm

  Am inceput de vreo doua saptamani sa cumpar decoratiuni pentru casa pe care sa le folosesc de sarbatorile de iarna. La Jumbo inca n-am ajuns, dar banuiesc ca-i cam multa lume pentru gustul meu. Cel putin asa am patit anul trecut prin aceeasi perioada.

 • Reply Mirela Marin noiembrie 24, 2022 at 8:57 pm

  Mi-am cumpărat niște chestii care mi-au plăcut, dar mai lua câte ceva.
  Din păcate nu am ajuns încă la Jumbo, sper să mai găsesc ceva pe gustul meu.
  Mulțumesc pentru informații!

 • Reply Rokolla noiembrie 28, 2022 at 11:23 pm

  Imi place mult sa merg in Jumbo, mai ales in perioada asta. Totusi fug cat se poate de magazinul asta pentru ca stiu ca cumpar o gramada de chestii care imi trebuie si care nu si cheltui o gramada de bani. Am cumparat doar cateva decoratiuni din Pepco. Am zis ca ma pastrez pentru Decembrie pentru mai multe

 • Leave a Reply