Cele mai frumoase filme de Crăciun care te fac să simți magia sărbătorilor
Filme si Carti

Cele mai frumoase filme de Crăciun care te fac să simți magia sărbătorilor

Perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, uitându-vă la filme care să vă aducă spiritul crăciunului în suflet. Dincolo de faptul că Sărbătorile de Crăciun sunt cele mai mai importante sărbători creștine, Crăciunul este cea mai așteptată și frumoasă perioadă din an.

Deși au mai rămas 18 zile până când ne vom bucura de sărbătorile de Crăciun, niciodată nu este prea devreme să intrăm în spiritul Crăciunului. Eu deja am împodobit și bradul, nu am mai avut răbdare să aștept.

Dacă v-ați propus ca seara de Crăciun să o petreceți acasă, alături de cei dragi, vizionând un film specific acestei perioade , în continuare vă recomand câteva filme de crăciun care te vor face să simți magia sărbătorilor.

1. Home Alone

Nu este nici o surpriză, dar prima mea recomandare este faimosul film Home Alone. Probabil este cel mai vizionat și apreciat film din această perioadă. Eu cel puțin l-am revăzut în fiecare an, alături de soțul meu.

Acțiunea se petrece în jurul unui băiețel pe nume Kevin, care este uitat acasă de părinți. Fiind singur acasă, până când familia lui se va întoarce din vacanță, tânărul Kevin întâmpină tot felul de probleme create de o bandă de hoți. Kevin reușește să protejeze casa de hoți și să salveze crăciun într-un mod eroic și comic.

Filmul are 4 părți, dar doar în primele două părți joacă celebrul actor Macaulay Culkin.

2. Jack Frost

În încercarea de a-și trăi visul de muzician, Jack Frost plătește un preț enorm, și anume, este mereu este departe de familia lui. Dorindu-și totuși să ajungă acasă de sărbători, pentru a fi alături de familia lui, este implicat într-un grav accident de mașină, unde din păcate își pierde viață. Băiețelul lui suferă foarte tare și îi simte lipsa foarte mult, astfel încât tatăl său se reîntoarce în trupul unui om de zăpadă.

3. Surviving Christmas

Filmul este unul care îmbină momentele de comedie cu cele dramatice perfect. Drew este un om foarte bogat, dar din păcate nu are familie, așadar decide să-și închirieze una pentru a petrece Crăciunul alături de ei.

4. Elf

Simpatică comedie Elf cu siguranță te va face să râzi în hohote. Filmul prezintă povestea unui bebeluș care ajunge la polul nord și este crescut de o familie de elfi. Deși este fericit cu familia pe care o are, el află că defapt nu este un elf și decide să pornească într-o aventură în New York cu scopul de a-și găsi părinții biologici.

5. How the Grinch Stole Christmas

Cine zice că nu ne putem uita și noi adulți la filme pentru copii? Spiridușul verde și răutăcios al acestui film este enervat de festivitățile de Crăciun, și decide să strice sărbătoarea și fură cadourile, luminițele și brazii împodobit din oraș. În cele din urmă, Grinch realizează că spiritul crăciunului nu înseamnă doar jucării și decorațiuni.

6.  Deck The Halls 

Pentru Steve Finch Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare a anului. Acesta își planifică cu strictețe sărbătorile și își dorește ca toții membrii familiei să respecte tradițiile. Povestea se complică când apare în peisaj un nou vecin(Buddy Hall), entuziasmat la culme de sărbătorile de iarnă.

Din dorința de a avea cea mai frumoasă casă decorată, cei doi pornesc un adevărat război.

7. Frozen

Comedia animată este considerată de către critici una dintre cele mai bune desene animate Disney. Filmul prezintă legătura dintre două surori, care pot să depășească orice obstacol întâlnesc. Micuța prințesă Elsa are puterea de a crea zăpadă și gheață, și fără să-și dorească declanșează o vrajă eternă care îngheață întregul oraș. Speriată, ea fuge din oraș și se refugiază în munți unde își construiește un regat de ghiață.

Pentru că își dorește ca surioara ei să se întoarcă la castel, prințesa Anna pornește într-o aventură, unde va întâlni creaturi magice și își va întâlni marea dragostea .

Comentarii Facebook

You Might Also Like