Cele mai frumoase desene animate de Crăciun

Cele mai frumoase desene animate de Crăciun

Desene animate de Crăciun

Sărbătorile de iarnă petrecute în familie reprezintă unul dintre cele mai minunate și mai pline momente de magie. Acum, mai mult ca oricând, este ocazia perfectă să revii la mult îndrăgita copilărie.

Desenele animate au farmecul lor la orice vârstă, iar Crăciunul este ocazia perfecta să ne lăsăm purtați pe aripile imaginației și să credem iar în miracole, așa cum o făceam când eram mici.

În seara de Crăciun vă invit să porniți într-o călătorie fantastică alături de familie și să vizionați cele mai frumoase desene animate.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (Frumoasa și Bestia: Crăciun Fermecat)

Frumoasa și Bestia

Beauty and the Beast (Frumoasa și Bestia) este unul dintre cele mai cunoscute basme din lume. Animația este o adaptare a faimosului basm, în care povestea o are în centru pe Belle, o femeie frumoasă care este ținută prizonieră într-un castel. Chiar dacă este prizonieră, Belle decide să sărbătorească Crăciunul așa cum se cuvine, deși Bestia nu este de acord și îi interzice acest lucru.

Oare va reuși Belle să încălzească inima Bestiei și să-i aducă momente de fericire măcar în seara de Crăciun?

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (Povestea lui Rudolph, renul cu nasul roșu)

 Povestea lui Rudolph, renul cu nasul roșu

Rudolph trăia într-un sătuc de reni și era mereu batjocorit din cauza nasului sau mare și roșu. Cu toate acestea, el a rămas un ren foarte responsabil și iubitor. Moș Crăciun îl descoperă pe Rudolph, tocmai din cauza nasului sau strălucitor. În cele din urmă, micuțul ren cu nasul roșu devine ajutorul lui Moș Crăciun.

Frozen (Regatul de gheață)

Regatul de gheață

Comedia animată este considerată de către critici una dintre cele mai bune desene animate Disney. Filmul prezintă legătura dintre două surori, care pot să depășească orice obstacol întâlnesc. Micuța prințesă Elsa are puterea de a crea zăpadă și gheață, și fără să-și dorească declanșează o vrajă eternă care îngheață întregul oraș. Speriată, ea fuge din oraș și se refugiază în munți unde își construiește un regat de ghiață.

Pentru că își dorește ca surioara ei să se întoarcă la castel, prințesa Anna pornește într-o aventură, unde va întâlni creaturi magice și își va întâlni marea dragostea .

The Polar Express (Expresul Polar)

Expresul Pola

Există sau nu Moș Crăciun? Hero Boy este un băiețel care nu crede în Moș Crăciun și nici în miracole. În seara de Ajun, băiatul este invitat să pornească într-o călătorie magică spre Polul Nord pe un Polar Express. În aventura sa magică el învață o lecție de viață impresionantă, despre ce înseamnă prietenie, curaj și spiritul Crăciunului.

Arthur Christmas (Marea cursă de Crăciun)

Marea cursă de Crăciun

Fiecare dintre noi ne-am întrebat când eram copii , cum de reușește Moș Crăciun să ducă toate cadourile într-o sigură noapte. Misterul a fost elucidat, și anume, Moș Crăciun folosește o tehnologie de ultimă generație pentru a-și îndeplini misiunea.

Desenul animat prezintă povestea lui Arthur, fiul lui Moș Crăciun care o misiune de îndeplinit până în dimineața de Crăciun.

Tom and Jerry Santa’s: Little Helpers (Tom şi Jerry: Ajutoarele lui Moş Crăciun)

Tom şi Jerry: Ajutoarele lui Moş Crăciun

Faimoasele desene pentru copii ne prezintă povestea a două personaje foarte amuzante și ingenioase, care sunt mereu în conflict. Jerry trăiește o viață bună în atelierul lui Moș Crăciun, până în ziua în care familia Claus îl salvează pe Tom.

Tom este un motan viclean care încearcă tot felul de capcane pentru a-l prinde pe Jerry. Cu Tom și Jerry în casă, este haos și veselie la Polul Nord.

How the Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Crăciunul)

Cum a furat Grinch Crăciunul

Spiridușul verde și răutăcios al acestui desen animat este enervat de festivitățile de Crăciun, și decide să strice sărbătoarea și fură cadourile, luminițele și brazii împodobit din oraș. În cele din urmă, Grinch realizează că spiritul Crăciunului nu înseamnă doar jucării și decorațiuni.

Vă doresc Crăciun fericit, dragi cititori.

5 thoughts on “Cele mai frumoase desene animate de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *