Diverse

Cele mai rapide trei modele de imprimanta second hand pentru sediul afacerii tale

martie 28, 2018

Daca esti un antreprenor aflat la inceput de drum, cu siguranta stii cat de greu este sa faci profit in primele luni de functionare a business-ului tau. O modalitate foarte eficienta de a reduce cheltuielile este sa achizitionezi echipamente IT second hand. Daca alegi un furnizor cu o experienta indelungata si numai cu recenzii pozitive din partea clientilor, poti avea certitudinea ca achizitionezi produse second hand cu un aspect si performante similare unora noi, insa la un pret chiar si de 2-3 ori mai mic.

Dupa calculatoare si laptop-uri, imprimantele sunt cele mai utile echipamente IT dintr-un birou. Indiferent de specificul business-ului tau, cu siguranta vor exista in fiecare zi contracte de tiparit, documente de fotocopiat sau acte de scanat. Ca sa nu cheltui o avere pe aparate de ultima generatie, solutia optima pentru tine este sa cumperi o imprimanta second hand. De departe cea mai importanta caracteristica a unei imprimante de birou este viteza de printare, care trebuie sa fie suficient de mare incat sa permita angajatilor sa isi pastreze eficienta si sa nu creeze timpi morti.

La Interlink, companie care furnizeaza echipamente IT second hand inca din 1997, gasesti o varietate foarte mare de imprimante second hand, iar in acest articol ne vom concentra asupra celor mai rapide trei astfel de produse:

1. Imprimanta second hand laser monocrom Lexmark MS811DN – 60 de pagini pe minut alb-negru

Aceasta imprimanta second hand este dotata cu un procesor de 800 MHz si cu o memorie RAM standard de 512 MB, avand o rezolutie la printare de 1200×1200 dpi. Viteza de printare de 60 de pagini pe minut alb-negru face ca Lexmark MS811DN sa fie cea mai rapida imprimanta second hand din oferta Interlink. De asemenea, prima pagina va fi tiparita in doar 7 secunde, iar alimentarea se poate face cu pana la 550 de coli.

2. Imprimanta second hand laser monocrom Samsung ML-5515DN – 55 de pagini pe minut alb-negru

Samsung ML-5515DN este dotata cu o memorie RAM de 256 MB, avand o rezolutie la printare de 1200×1200 dpi. Aceasta imprimanta second hand este dotata cu functia de imprimare duplex si are o interfata USB 2.0. Viteza de tiparire este de 55 de pagini pe minut alb-negru, iar dimensiunile imprimantei sunt de 464x541x419 mm.

3. Imprimanta second hand multifunctionala Lexmark X945e – 40 de pagini pe minut color

Lexmark X945e este o imprimanta second hand multifunctionala, care include copiator, scanner si fax si permite tiparirea in format A3. Aceasta multifunctionala este dotata cu un procesor de 1.250 MHz si cu o memorie RAM de 512 MB. In ceea ce priveste viteza de printare, aceasta este de 40 de pagini pe minut color (prima pagina in 9 secunde) si de 45 de pagini pe minut alb-negru (prima pagina in 5,5 secunde).

Daca alegi sa cumperi oricare dintre aceste imprimante second hand de la Interlink, primesti cablurile de alimentare si USB cadou, iar transportul este gratuit. De asemenea, beneficiezi de o garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extra. Totodata, livrarea se face in maximum 48 de ore in toata tara si, in cazul in care efectuezi comanda online, beneficiezi de 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pentru a face si alte cumparaturi de pe site.

You Might Also Like