Diverse

Cele trei produse de papetarie care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou

Daca doresti sa iti organizezi mai eficient biroul, actele si contractele esentiale, dar si obiectele pe care le utilizezi mai rar, solutia optima pentru tine o reprezinta articolele de papetarie destinate organizarii si arhivarii.

Un magazin profesionist cum este OfficeClass, magazinul online nr 1 de birotica si papetarie din Romania, iti pune la dispozitie o gama larga de produse, din care le poti selecta pe cele potrivite pentru tine, in functie de nevoile si preferintele tale. Astfel, poti opta pentru bibliorafturi, indexuri, separatoare, caiete mecanice, cutii de arhivare, dosare si mape din carton sau plastic etc.

In plus, pentru rezultate chiar si mai eficiente, poti opta si pentru accesorii de birotica si papetarie, precum suporturi pentru dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier, fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita etc.

Prin urmare, dispui de o gama foarte variata de optiuni care sa te ajute sa ai un birou si un spatiu de lucru mai eficient organizat si mai aerisit. In articolul de fata, ne vom concentra pe trei articole de papetarie esentiale, care nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou:

1. Bibliorafturi

Avand un design simplu si eficient si un mecanism metalic pentru prinderea dosarelor, bibliorafturile sunt solutia optima pentru organizarea sau arhivarea actelor, contractelor, anexelor si a altor documente necesare activitatii unei firme mijlocii sau mari.

Aceste articole de papetarie sunt disponibile in diferite formate (A4 – portret, A5 – landscape) si culori (negru, albastru, rosu, galben, verde). Nuantele diferite te ajuta sa clasifici si sa gasesti mai rapid documentele, in functie de tipul acestora sau de anul in care au fost redactate.

Totodata, bibliorafturile sunt o solutie ieftina si la indemana oricui pentru a depozita sau chiar trimite dosarele prin posta, intrucat au o durata de viata extinsa si rezista la factorii degradanti (in special bibliorafturile plastifiate).

Totusi, pentru a fi sigur ca faci o investitie profitabila, este recomandat sa alegi doar produse de la branduri de top din domeniul papetariei, precum Leitz, Herlitz, Elba, Esselte, Donau, Noki etc. Toate aceste nume se regasesc in oferta OfficeClass.

2. Dosare si mape din carton

Daca trebuie nu doar sa arhivezi, ci si sa expediezi documente, dosarele si mapele de carton sunt articolele de papetarie de care ai nevoie. La OfficeClass, poti alege intre dosare simple, plic, cu sina, incopciate, mape A4 etc.

3. Cutii de arhivare

Pe masura ce o afacere se extinde, va aparea si nevoia cutiilor de arhivare. Acestea te vor ajuta sa gestionezi mai usor volume mari de documente si sa depozitezi anumite obiecte pe care le utilizezi mai rar, astfel incat sa eliberezi spatiu, iar biroul tau sa devina unul mai aerisit si mai putin incarcat. In plus, cutiile de arhivare te vor ajuta sa economisesti sume importante de bani, intrucat au preturi reduse si sunt disponibile intr-o gama larga de forme si dimensiuni, potrivite pentru orice tip de business.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply