Cizmele mereu la moda

Sa ne uitam înapoi la spectacolele din toamna anului 2018, în care modelele au incendiat scenele de spectacol în cizme de piele pana la genunchi, iar la Electric Castle, cizmele de gleznă au fost împerecheate cu costume tweed și bluze lungi.

Stilul de inspirație occidentală de la Calvin Klein  are încă un moment, în timp ce Casadei a pus o schimbare pe o formă mai tradițională de cowboy. Apoi sunt cizme noi și îmbunătățite Chelsea de la ATP Atelier și Alexander McQueen, precum și dantelatele grele de la Proenza Schouler și Stuart Weitzman pentru a vă ajuta să rămâneți pe pamant.

Pentru  o tinuta ușoară de zi cu zi, dați pantofii de piele de crocodil unei vedete si acestia vor deveni must have al sezonului.

Atunci când vine vorba de încălțăminte în 2018, regula generală este cu cat mai cool, cu atât mai bine. La aproape fiecare spectacol de primăvară / vară din 2018, am văzut pantofi îndrăzneți, maximaliști (vorbim de pene, cristale și siluete dramatice). Acestea arătau mai degrabă a pantofii de duminică decât sandalele de vară, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați șase luni pentru a investi în acesti pantofi de primăvară. Începând cu Anul Nou, pantofii pentru petreceri nu vor sta ascunsi in garderoba ta.

Pe listele de cumpărături se găsesc pantofii cu toc inalt si pene negre de la Topshop și o pereche de sandale pătrate. Anul viitor vom vedea și revenirea poantelor de balet, așa cum au făcut-o Dior și Stella McCartney, care au creat pantofi care s-ar potrivi exact pe bara din sala de balet. Continuați să va intormati pentru a vedea și a cumpăra tendințele pantofilor cheie pentru anul 2019 pentru a fi in trend.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *