Frumusețe

Cosmetice Apidava cu miere pentru un ten curat și luminos

iulie 16, 2018

Frumusețea și sănătatea tenului depind într-o oarecare măsură de alimentația și îngrijirea pe care o avem. Se spune că frumusețea vine din interior, că nu există femeie urâtă doar femeie care nu se respectă și nu pune preț pe aspectul fizic.

Mierea de albine este unul dintre cele mai folosite ingrediente în cosmetice datorită proprietăților sale nutritive, de vindecare și de hidratare. Având numeroase proprietăți benefice pentru sănătate și frumusețe, brandul Apidava a creat o gamă largă de cosmetice având la bază doar ingrediente naturale.

Pentru a avea parte de o îngrijire ca la carte este esențial să ne creăm o rutină de îngrijire adecvată tipului nostru de ten. Nu este indicat să aplicăm produse necorespunzătoare tipului nostru de ten deoarece vom face mai mult rău decât bine. În primul rând trebuie să îți cunoști tenul după care să  folosești un gel de curățare și o cremă de față.

Masca și gomajul facial sunt două produse cosmetice ce nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijirea, indiferent de tipul de ten pe care îl ai. Orice ten are nevoie de o hidratare în profunzime și de îndepărtarea impurităților cel puțin o dată pe săptămână.

Gommage cu Miere și Argilă

Acum probabil că vă întrebați ce este gomajul și de ce este esențial pentru a avea un ten curat și luminos. Ei bine, gândiți-vă puțin câte impurități acumulați pe ten pe parcursul unei zile, impurități dăunătoare care favorizează apariția punctelor negre și a coșurilor. Excesul de sebum și celulele moarte blochează porii, iar tenul nu mai poate să respire cum ar trebui.

Nu este suficient să ne spălam cu apă sau gel de curățare pentru a îndepărta praful și mizeria de pe ten, pentru asta avem nevoie de un produs special. 

Ingrediente: miere de albine, argilă, glicerină, extract din sâmburi de măsline, ulei de jojoba si ulei din sâmburi de struguri.

Se ia o cantitate mică de produs și se aplică pe fața ușor umezită, evitând zona ochilor. Timp de 3 minute se masează tenul cu ajutorul degetelor, prin mișcări circulare și blânde. În timpul procesului se vor simți pe ten sâmburii de măsline și struguri. Mierea și argila are rol de a curăța tenul în profunzime de factori externi dăunători din mediul înconjurător, iar complexul de uleiuri esențiale nu vor permite ca tenul să devină uscat după utilizarea gomajului.

Acțiunea gomajului cu miere accelerează procesul de regenerare celulară, îndepărtează impuritățile și celulele moarte și curăță în profunzime tenul.

Gomajul de la Apidava nu conține deloc ingrediente dăunătoare tenului cum ar fi parabeni sau alte substanțe chimice.

Mască nutritivă de față

Ingrediente: miere, argilă, lăptișor de matcă, glicerină, ulei din sâmburi de struguri și vitamina E.

Fără îndoială, Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase femei din antichitate. Din fericire pentru noi, secretele ei de frumusețe au fost descoperite și păstrate până în prezent. Unul dintre secretele sale de frumusețe este că folosea măștile de față pe bază de uleiuri esențiale cu miere și argilă pentru a avea un ten strălucitor și demn de invidiat.

Acest secret a fost preluat și de către cei de la Apidava și au creat o mască nutritivă numită Cleopatra.  Acest produs este ideal pentru a obține rezultate uimitoare pentru tenul tău, și anume, mierea de albine în combinație cu uleiul din sâmburi de struguri oferă o curățare profundă și hrănesc pielea într-un mod natural, iar vitamina E și lăptișorul de matcă luptă eficient împotriva ridurilor.

Masca de față nu poate fi aplicată pe tenul murdar, tocmai de aceea este recomandat să îți cureți tenul de machiaj, îl speli foarte bine cu un gel de curățare după care aplici produsul într-o cantitate mai groasă pe ten, gât și decolteu. Pentru că da, și gâtul și decolteul au nevoie de hidratare, nu numai tenul. Ai grija să eviți zona ochilor deoarece acolo pielea este mult mai fină și sensibilă.

Se lasă să acționeze timp de 10 minute după care se îndepărtează cu apă călduță din abundență. După utilizare, poți aplica o cremă hrănitoare.

Masca de față nutritivă de la Apidava are numeroase beneficii pentru ten, cum ar fi, hidratează și protejează epiderma, reface țesuturile și tonifică musculatura, revitalizează și hrănește pielea și o protejează împotriva factorilor agresivi externi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply