Beauty

Cosmetice naturale românești de la Pell Amar

februarie 28, 2018

Părerea mea este că ar trebui susținute mai mult brandurile românești, care au decis să își desfășoare activitatea în România, și nu în străinătate. Dacă brandul respectiv mai și comercializează produse de calitate, cu ingrediente naturale, pe mine m-a cucerit pe deplin.

În articolul de astăzi aș dori să vă povestesc puțin despre un brand românesc, care comercializează produse bio atât pentru îngrijirea tenului și a părului, cât și pentru îngrijirea corporală sau orală. Produsele sunt concepute și create pe teritoriul României. Ingredientul care se regăsește cel mai des în compoziția produselor este extractul natural de nămol sapropelic, cel din Bâlea Lac.

Recent am avut ocazia să testez 3 produse cosmetice naturale Pell Amar. Este prima oară când am testat ceva de la acest brand românesc, și pot spune că am rămas plăcut surprinsă de calitatea acestor dermatocosmetice.

Primul produs testat este un Gel Purificator, care îndepărtează impuritățile și excesul de sebum, fără să usuce pielea. Eu îl aplic dimineața și seara pe tenul umed. Este recomandat să lași să acționeze produsul timp de 3 minute pe ten, dar în zilele când nu am răbdare, masez ușor tenul cu ajutorul degetelor, după care clătesc cu apă din abundență.

Nu știu sigur dacă am eu ochii mai sensibili, dar în momentul când îndepărtez produsul de pe ten cu apă mă ustură puțin ochii. Produsul în sine este foarte bun, motiv pentru care nu am renunțat să-l mai folosesc. Doar am puțină grijă să evit zona ochilor atunci când îl folosesc.

Persoanele care suferă de acnee sau doresc un produs care să prevină apariția punctelor negre sau a comedoanelor, le recomand să folosească acest produs. Rezultatele obținute vor fi pe măsura așteptărilor voastre.

Pe lângă proprietățile sale benefice asupra tenului, un lucru care mi-a plăcut în mod deosebit este că produsul are un parfum discret. Nu îmi plac produsele puternic parfumate pentru ten.

Mediul înconjurător poluat influențează foarte mult sănătatea tenului. Motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui să folosim o Loțiune Tonică, care să combată agresiunile la care ne expusă pielea zi de zi. Folosita în mod regulat, tenul este vizibil mai sănătos.

Primul lucru care mi-a atras atenția la acest produs a fost ambalajul. Sticla are un design unic, care o scoate din anonimat. Este prima loțiune de față pe care o folosesc cu așa mare drag. Cu ajutorul pompiței obțin cantitatea necesară pentru a curăța și reîmprospăta tenul.

Ultimul produs l-am testat doar de două ori, deoarece are factor de protecție solară. După cum bine ați observat încă nu am scăpat de frigul de afară, iar primăvara se lasă așteptată.

Nu este nici un fel de problemă, pentru că știu deja ce cremă voi folosi la vară. Și anume, crema de zi cu factor de protecție solară UVB FPS 28+ / UVA PF 12. 

Din punctul meu de vedere această cremă le are pe toate, și anume:

– hidratează, catifelează și calmează pielea

-se absoarbe rapid în piele

-reface fermitatea și elasticitatea pielii

-împiedică pigmentarea

-protejează tenul împotriva radiațiilor solare UVA și UVB

Suna bine, nu? Eu zic ca da, prin urmare voi folosi aceasta crema cu mare drag.

De ce recomand produsele naturale Pell Amar? Fiindcă sunt testate dermatologic, sunt Non-comedogenic, și nu conțin: alcool, parabeni, nanoparticule, coloranți și arome artificiale.

Voi ce produse ați încercat de la Pell Amar?

You Might Also Like