Diverse

Cum poate atinge un flipchart durata de viata de 10 ani?

septembrie 15, 2021
flipchart

Un flipchart este un dispozitiv conceput special pentru activitatile de birou. Acesta se regaseste intr-o gama variata de modele si aduce mereu un plus cand vine vorba de prezentari. Pe langa design-ul placut, ai posibilitatea de a interactiona cu publicul prin intermediul markerelor de scris si al magnetilor.

De asemenea, produsele din aceeasi categorie sunt mobile si se pot transporta cu usurinta dintr-o parte in alta. Iata ce reguli trebuie sa urmezi, potrivit specialistilor Office Class, pentru ca durata lor de viata sa ajunga la 10 ani!

Evita umiditatea si variatiile de temperatura

Spatiul in care amplasezi acest produs este foarte important, deoarece exteriorul poate fi afectat pe termen lung la temperaturi extreme. Acest lucru se intampla indiferent ca este vorba de o incapere rece sau una calduroasa, iar ondulatiile apar in ambele cazuri.

Nici expunerea intr-un spatiu umed nu este o idee buna, fiindca tabla atasata se poate umfla si asta ingreuneaza scrierea. Drept urmare, cel mai indicat ar fi sa lasi produsul intr-un loc cu temperatura medie. In acest mod, materialul ramane in starea initiala pentru mai mult timp.

Foloseste doar produse si accesorii adecvate

Exteriorul din care este confectionat un flipchart este diferit de tabla clasica. Acesta nu se curata la fel de eficient sub actiunea majoritatii solutiilor de pe piata, ci poate fi chiar deteriorat de ele. In plus, nici utilizarea lavetelor obisnuite nu este intotdeauna solutia potrivita. In schimb, cel mai bine ar fi sa folosesti un burete similar cu cel oferit in pachet si un spray special. Anumiti producatori ofera indicatii cu privire la acest aspect.

Ai grija la instrumentele de scris, deoarece cele permanente se indeparteaza greu. Daca-ti doresti sa previi accidentele, scrie doar pe hartia de flipchart. In cazul in care ai utilizat deja un marker permanent pe tabla, se poate scrie peste acesta cu unul lavabil si apoi sa-l stergi. Combinatia aceasta te ajuta sa indepartezi ambele straturi de cerneala si sa previi aparitia urmelor.

Fereste tabla de socuri

In clipa in care cureti exteriorul, este important sa nu apesi niciodata tare cu buretele si sa nu fortezi lucrurile. Pe langa asta, nu utiliza obiectele ascutite. Exista riscul ca stratul de cerneala sa intre in crapaturi, fiind realizate deformari pe masura timpului.

Indiferent de produs, este recomandat sa stergi exteriorul imediat dupa prezentarea ideii. In acest fel este prevenit riscul de uscare si intretinerea devine mai simpla. Inlocuieste accesoriile in mod constant si nu sterge petele cu produse metalice, fiindca acestea au materialul agresiv.

Ce caracteristici are un flipchart cu durata de viata de 10 ani?

Un astfel de produs are suprafata metalica lacuita si acoperita cu o pelicula protectoare. Sistemul de prindere al hartiei se realizeaza cu clema, existand 2 brate care se pot extinde lateral. Acestea permit afisarea datelor suplimentare si pot fi ajustate la o inaltime de la 1.75 pana la 2m. Garantia produsului este de 5 ani, iar costul de achizitie este 1 305,72 lei.

Acest flipchart este realizat in conformitate cu standardele ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale, fiind fabricat in Germania. Comanda-l acum si ai parte de livrare gratuita direct la usa biroului!

Articol realizat de www.iagency.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply