Modă

Cum să te îmbraci și ce haine să eviți dacă ești model de videochat

august 3, 2021
model de videochat de succes

Prima impresie contează întotdeauna, indiferent în ce domeniu lucrezi, ce facultate ai urmat sau ce vârsta ai. Deși hainele, make-up-ul și coafura nu pot înlocui o personalitate sociabilă, deschisă și puternică aceste lucruri contează atunci când ești model de videochat.

Un utilizator își va forma o părere despre tine, atunci când îți vede poza de profil. Dacă look-ul tău nu este unul atractiv și prezentabil, nu vei avea  prea multe șanse să-l convingi să intre în privat.

Dacă îți dorești să ajungi un model de videochat de succes trebuie să investești timp și bani în tine. De asemenea, ai nevoie și de abilități bune de comunicare pentru a interacționa cât mai bine cu utilizatorii.

Există o ținută standard pentru videochat? Clar nu! Contrar aștepărilor, modelele nu se afișează cu cât mai puține haine sau chiar nud pe rețelele de profil.

Iată câteva sfaturi despre cum să te îmbraci atunci când ești model de videochat:

• Alege o vestimentație care să te reprezinte 100%

Fii originală! Alege haine în funcție de personalitatea ta. Dacă porți haine care nu te reprezintă, doar pentru a fi sexy, vei arăta inconfortabil, iar acest lucru se va vedea pe cameră.

Videochatul este un job ca oricare altul, deci vei lucra online câteva ore. Așadar, poartă haine în care să te simți bine și confortabil.

• Poartă haine în funcție de personajul pe care îl joci

Când vine vorba despre videochat, trebuie să fii creativă. Poartă diferite outfituri și costume sexy pentru a stârni interesul utilizatorilor. Dacă un utilizator este mulțumit de ce vede, cu siguranță va reveni la tine.

Schimbă ținutele des și cere părerea utilizatărilor despre ele. Află direct de la sursă ce costumație le place și ce și-ar dori să vadă mai des la tine.

• Mizează pe senzualitate, nu sexualitate

Dă senzația că ești accesibilă și deschisă prin abilitățile de comunicare, prin modul cum arăți și gândești. Nu miza doar pe sexualitate deoarece utilizatorii își vor dori de la tine doar să te dezbrace cât mai repede.

Dacă alegi să porți haine cât mai puține și sexy, este adevărat, vei atrage cât mai mulți utilizatori. Însă, adevărul este că vor pleca tot la fel de repede. Dacă transmiți o idee greștită despre tine, nici un bărbat nu îți va oferi respect.

Ține cont că nu toți bărbații caută staruri porno, ci din contră, majoritatea caută femei comunicative şi cu aspect fizic plăcut.

• Acordă atenție micilor detalii

O ținută va arăta mult mai bine alături de un make-up frumos și atractiv. Nu uita și de coafură. Coafura reprezintă un factor de seducție, iar aceasta trebuie să fie mereu curată și aranjată.

•  Investește în imaginea ta

Dacă îți dorești să devii un model de videochat de succes, investește o parte din câștiguri în tine. Aici mă refer la haine, accesorii, tratamente corporale sau faciale etc.

Dacă investești constant bani în imaginea ta, vei ține membrii interesați, iar câștigurile tale se vor mări.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply