Diverse

De ce este diferit si da rezultate mentoratul WellCode? Pareri: ”Cariera mea de programator a prins contur!”

decembrie 14, 2021

Numai in pomul care nu face roade nu da nimeni cu pietre” – zice o vorba din batrani si este proverbul care reda imaginea perfecta a mentoratului WellCode. Programul de mentorat WellCode a starnit curiozitatea multora, insa succesul cursantilor sai nu poate fi contestat. Fundamentele pe care Petru Trimbitas a cladit programul de mentorat, in urma stagiilor de practica urmate la Facebook si Google, in SUA, sunt din ce in ce mai clare si functionalitatea lor este confirmata de reusitele cursantilor.

Oamenii apreciaza atat modul de abordare si structura programului, cat si implicarea totala a mentorilor WellCode in dezvoltarea si evolutia lor.

wellcode pareri

Cursantii vorbesc la unison despre aceleasi valori pe care echipa WellCode reuseste sa le transmita si sa le transforme in stil de viata, odata cu evolutia in cadrul programului de mentorat. Dezvoltarea gandirii logice, munca organizata, determinarea, sustinerea neconditionata din partea mentorilor si setarea unui mindset pozitiv sunt ingredientele care fac diferenta intre programul de mentorat WellCode si celelalte programe de invatare.

Andreea, una dintre cursantele WellCode, ingroasa si ea randurile celor care se bucura de influenta pozitiva pe care mentoratul o are asupra vietii ei profesionale si personale. Tanara a povestit in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Pareri cum a reusit sa prinda viata cariera ei de programator, desi pe perioada facultatii era total descurajata de feedback-ul primit, dupa ce i s-a spus de nenumarate ori sa renunte.

Sunt in programul de mentorat WellCode de aproximativ cinci luni, perioada in care cariera mea de programator a prins contur in adevaratul sens al cuvantului. Am avut tangente cu programarea atat in liceu, cat si in facultate, insa am fost profund descurajata. Cel mai mult m-au afectat abordarea si feedback-ul negativ primit, caci mi se spunea repetat «Programarea nu este pentru tine!». Lucrurile acestea au avut un impact negativ asupra mea, insa nu unul definitiv, asa ca nu am incetat niciodata sa cred ca as putea deveni un programator bun. Intr-un moment in care speranta mea incepea sa se naruie, i-am descoperit pe cei de la WellCode. Acestia m-au convins ca nimic nu este imposibil, atat timp cat exista motivatie, determinare si disciplina”, a marturisit Andreea, in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Pareri.

Tanara, la fel ca si colegii ei, sustine ca ceea ce a facut diferenta si a ajutat-o sa evolueze a fost modul in care este structurat mentoratul WellCode, mai exact imbinarea notiunilor teoretice cu transpunerea acestora in practica, sustinerea oferita de mentori, precum si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si schimbarea mindset-ului de lucru.

Am acumulat foarte multe cunostinte in domeniul programarii in aceste cinci luni, datorita strategiei de invatare si a felului in care se deruleaza cursul. Pun in aplicare teoria invatata imediat, intr-o multitudine de probleme. Atunci cand intampin dificultati, mentorii sunt mereu acolo ca sa ma ajute. In afara de partea teoretica si practica, se pune accent si pe dezvoltarea altor skill-uri necesare unui programator, precum comunicarea – care este foarte importanta, dar si cum sa lucrezi eficient si sa fii productiv”, a mai povestit tanara cursanta.

Valorile mentoratului WellCode

Sa ajungi sa ai succes e lucru mare. Insa sa stii sa-i inveti si pe altii lectia succesului si sa oferi din ce ai invatat – asta e o provocare si nu multi o pot face. Petru Trimbitas, fondatorul WellCode, demonstreaza insa ca reuseste sa performeze si la acest capitol si sa ofere mai departe din cunostintele si experienta acumulate.

Invatare continua, perseverenta, disponibilitate/flexibilitate, implicare, onestitate, disciplina, comunicare – le-a testat pe toate personal, a vazut ca functioneaza si ca a reusit sa obtina stagii de practica in cele mai cunoscute companii din lume – Facebook si Google -, si a decis sa dea mai departe din invatamintele sale. Si reuseste! 95% din cei care termina programul de mentorat WellCode ajung sa se angajeze sau sa lucreze ca programatori, transformandu-si visul in realitate.

Daca esti de acord cu valorile pe care a fost fondat mentoratul WellCode si iti doresti o cariera in IT, nu mai pierde timpul! Intra pe site, consulta oferta completa si programeaza-ti o sedinta de consultanta gratuita cu mentorii WellCode. Pentru o imagine cat mai clara, urmareste si citeste mesajele fostilor si actualilor cursanti, inregistrate pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri! Apoi, fa pasul! Inscrie-te si ofera-ti sansa de a lucra in domeniul pe care ti-l doresti si de a reusi sa traiesti viata la care visezi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply