Diverse

De ce optăm pentru o casă pe structură metalică?

septembrie 7, 2018
Casa pe structura metalica

Oțelul a fost mult timp materialul preferat penttru construcțiile industriale, comerciale și instituționale. În prezent, din ce în ce mai mulți oameni optează pentru o casă pe structură metalică în detrimentul casei din lemn sau cărămidă. De ce? Fiindcă este o opțiune mult mai bună decât celelalte existente.

Sistemele metalice de construcție sunt prefabricate. Asta înseamnă că structura metalică a clădirii este astfel proiectată încât să reziste la furtuni puternice, la cutremure etc. Toatele elementele structurii se îmbină perfect pentru ca locuința să reziste în fața calamităților naturale.

O casă tradiționala din lemn, pe de altă parte, nu este construită pe baza unor desene tehnice. De fapt, un constructor este rareori implicat în proiectarea structurală a unei case din lemn încastrate. Construcția rezidențială tradițională implică fabricarea și asamblarea la fața locului. Constructorii își desfășoară activitatea respectând proiectul realizat de arhitect. Integritatea structurală a oricărei case particulare din lemn este în mare măsură dependentă de nivelul de măiestrie al constructorului.

Un sistem de construcții metalice este proiectat, detaliat și fabricat și gata de ansamblat. Produsul finit este ansamblat la fața locului. Datorită faptului că structura metalică este prefabricată, iar profilele sunt etichetate corespunzător, preasamblarea acestor se face foarte simplu și rapid cu ajutorul unor șuruburi speciale.

Astfel se reduce timpul de execuție. O casă pe structură metalică poate fi finalizată în doar 3 luni. Casele construite dintr-un altfel de material necesită mai mult timp și mai mult efort. Durează câteva luni bune pentru a finaliza o astfel de casă.

Un alt motiv pentru care foarte multe persoane optează pentru o astfel de casă este durabilitatea acestuia. Oțelul este un material puternic și poate rezista oricărei calamități naturale sau condiții atmosferice.

Casele pe structură metalică au mult mai multe avantaje decât casele de lemn. De asemenea, costurile de întreținere în cazul caselor metalice sunt mici. Acestea reprezintă o investiție perfectă pentru viitor.

Casele pe structură metalică sunt construite în așa fel încât ne oferă șansa să îmbinăm munca cu timpul liber. Proiectele acestor case ne permit să utilizăm la maxim spațiul de care dispunem, dându-ne posibilitatea să ne desfășurăm activitatea fără să fim nevoiți să ieșim din casă.

Un al lucru foarte bun în privința acestui tip de case este faptul că interioarele sunt foarte spațioase. În interiorul casei nu mai există ziduri, oferindu-ne un spațiu mai mare pentru relaxare.

Acest lucru ne permite să redecorăm constant casa atunci când simțim nevoia de a schimba ceva. Casele pe structură metalică sunt eco-friendly, având în vedere că multe companii folosesc produse eco-friendly la izolație și materiale reciclabile în construcția unor astfel de case.

Casele pe structură metalică sunt construite pe baza unui excelent sistem de izolație și altor structuri alternative pentru a le face eficiente din punct de vedere al costului și sustenabile.

După cum se poate observa, avem foarte multe motive să optăm pentru o casă pe structură metalică. Și asta nu e tot, avem și la cine apela pentru a ne construi casa mult dorită.

CaseMexi.ro este soluția pentru case pe structură metalică de vis. Casele Mexi sunt potrivite pentru toți cei care își doresc o casă de vis, o viață nouă. Casele Mexi ne îndeplinesc cea mai fierbinte dorință, aceea de a avea un cămin alături de persoanele dragi nouă.

Casele Mexi ne sar în ajutor nu cu un proiect, ci cu o gamă extrem de variată de produse. Casele Mexi au în portofoliu proiecte de casă modernă, proiecte de casă cu garaj, proiecte de casă la cheie. Noi nu trebuie să ne preocupăm de nimic. Nu trebuie decât să așteptăm să ne mutăm în casa noastră cea nouă.

Casa pe structură metalică Mexi ne oferă oportunitatea de a scăpa de apartamentul înghesuit și de a ne bucura de un cămin cald și primitor, cu o grădină mică și o curte în fața casei.

Casa Mexi reprezintă soluția unei locuințe cu un raport calitate/preț extraordinar. Casa Mexi este un proiect care se poate mula perfect pe dorințele și cerințele tuturor celor care caută un proiect de casă ieftin și de cea mai bună calitate.

În plus, Casele Mexi oferă tehnologie de ultimă generație, cu garanție pe viață. Acestea se construiesc pe structură metalică, cu tehnologii inovatoare. Structurile sunt realizate din profile rezistente, fiind net superioare celorlalte structuri existente pe piață.

De ce optăm pentru o casă pe structură metalică? Fiindcă Casele Mexi ne o oferă o casă așa cum ne-am dorit, dar n-am sperat că vom avea.     

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply