Diverse

Dell PowerEdge T310, cel mai apreciat server second hand din punctul de vedere al raportului calitate-pret

august 31, 2018

Serverele sunt calculatoare care au rolul de a procesa solicitari si de a trimite date catre PC-urile legate intr-o retea sau pe internet, numite computere-client. Orice calculator care ruleaza anumite programe software poate functiona ca un server, insa exista un anumit tip de PC-uri, mai robuste si cu un design special pentru a face fata rolului de server, mai ales in mediul online.

Din cauza specificului lor, serverele pot avea preturi prohibitive. Nu insa si daca te orientezi catre piata de servere second hand. Spre exemplu, la Interlink, care furnizeaza inca din 1997 echipamente IT second hand si refurbished, gasesti produse cu un aspect si performante similare unora noi, insa la preturi chiar si de 2-3 ori mai mici. In plus, acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, fapt care iti garanteaza fiabilitatea si o durata de viata indelungata a acestora.

In acest articol, ne vom concentra pe cel mai apreciat server second hand din oferta Interlink. Este vorba despre Dell PowerEdge T310 Tower, pe care il poti achizitiona la un pret de numai 600 Lei, cu TVA inclus. Acest PC ofera o performanta demna de o intreprindere si vine sub forma unui Tower de 1 socket care este usor de administrat.

Acest server second hand, robust si de incredere, ofera performanta datorita memoriei DDR 3, a unui sistem avansat de management si a posibilitatii de a gazdui pana la 4 hard disk-uri (de 2,5 inch sau 3,5 inch). Dell PowerEdge T310 Tower a fost proiectat sa satisfaca nevoile afacerii tale in crestere, oferind mai multe facilitati si o performanta mai ridicata decat a unui server elementar, entry level.

Ajustabil, cu capacitati de management care pot fi extinse, incluzand managementul de la distanta si optiuni RAID eficiente, serverul second hand Dell PowerEdge T310 este ideal, robust si de incredere. Tehnologia energetica inteligenta care sta la baza acestui server a fost optimizata pentru un consum cat mai eficient si pentru o alimentare optima.

Specificatii server second hand Dell PowerEdge T310:

– procesor Intel Core i3-350, cu o frecventa de 2,93 GHz;

– capacitate RAM 4 GB DDR 3 ECC (memorie maxima 32 GB);

– capacitate HDD 250 GB (cu RaidPerc H200), 4 HDD-uri suportate;

– sloturi 2 PCI-Express x8, 1 PCI-Express x4, 2 PCI-Express x1;

– 2 surse instalate, de tip PSU Hot Swap.

In plus, Interlink iti ofera posibilitatea de a apela la urmatoarele upgrade-uri de software pentru acest server second hand:

– Microsoft Windows 10 Home;

– Microsoft Windows 10 Pro;

– Windows Server 2016 Essentials;

– Windows Server 2016 Standard;

– Windows Server CAL 2016 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL.

De asemenea, la fel ca in cazul tuturor produselor second hand de pe site-ul Interlink, la achizitionarea Dell PowerEdge T310 beneficiezi si de urmatoarele avantaje:

– garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de extra garantie;

– transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona si alte produse de pe site.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply