Călătorii

Destinații exotice pentru luna de miere

martie 14, 2018

Grecia și Cipru sunt câteva dintre destinațiile exotice pe care cuplurile din România le-au ales pentru a-și petrece luna de miere.

Pentru că știm cu toții cât de dificil este să-ți organizezi nunta, luna de miere poate fi considerată răsplata ideală pentru tine și partenerul de viață. Vacanța trebuie să fie una relaxantă, distractivă dar și romantică. Acolo veți crea amintiri noi, de care să vă aduceți aminte cu drag toată viața.

Grecia

Ținerii căsătoriți preferă să aleagă Grecia ca destinație pentru luna de miere atunci când fac nunta în sezonul cald. Ce poate fi mai frumos decât o cină romantică în doi, plină de romantism, undeva pe o insulă din Grecia.

Plaja cu nisip fin, vegetația bogată și cerul înstelat crează o atmosferă romantică, de neuitat. Fie ca alegeți să explorați insulele grecești, unde veți descoperi noi tradiții și obiceiuri, sau veți alege să petreceți întreaga zi pe plajă, cu siguranță veți avea parte de experiențe inedite.

Insula grecească Samos păstrează vie moștenirea acestei culturii, fiind încărcată de temple și ruine. Nu veți avea cum să vă plictisit deoarece aici veți găsi numeroase obiective turistice, cum ar fi: Tunelul lui Eupalinus sau Mănăstirea Panagia Spliani.

Prețurile pentru cazare Samos diferă în funcție de bugetul fiecăruia. Prețurile sunt accesibile pentru orice buget, doar confortul diferă.

Cipru

Larnaca este unul dintre cele mai populare orașe din Cipru, fiind situat pe coasta sudică. Vegetația vie, colorată în culori superbe, plajele cu nisip curat și fin, apa turcoaz și limpede te vor ajuta să ai parte de o lună de miere de neuitat.

Apusurile de soare par desprinse dintr-o poveste magică, iar în momentul când suntem părtași la așa ceva putem spune că am trăit un moment superb, important și unic.

Vremea este aproape perfectă pe tot parcursul anului, iar dacă iubești animalele aici vei întâlni pisici la fiecare colț de stradă. Sunt prietenoase și cer atenție din partea fiecărui turist.

Pricipalele atracții turistice din Cipru: Biserica Sf. Lazăr, Fortul medieval, Lacul Sărat, moscheea Hală Sultan Tekke .

Un lucru foarte important este că nu ai nevoie de o sumă exorbitantă de bani pentru a-ți face luna de miere în Cipru. Cu economiile strânse pe un an sau cu o parte din bani obținuți de la nuntă, vei putea să-ți programezi o vacanță în această destinație exotică. Ofertele de Cazare Larnaca sunt pentru toate buzunarele, prețurile începând de la 35/40 de euro pe noapte.

You Might Also Like