aparat de aer condiționat inverter Chigo

Eficienta energetica a aparatelor de aer conditionat inverter

Instalațiile de climatizare inverter sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât cele clasice. Datorită sistemelor sale electronice și progreselor evidente pe parcursul acestor ani, o unitate inverter poate utiliza de doua ori mai putina energie atunci cand raceste aceeași cameră,  motiv pentru are alegerea unui inverter este cea rationala, chiar daca pretul de achizitie este mai mare.

O altă caracteristică a unui aparat de aer condiționat inverter Chigo , este domeniul său de lucru, de exemplu în modul de încălzire. Atunci când temperatura exterioară ajunge între 5 și 0 ° C, o unitate  inverter nu începe să-și scadă capacitatea. Acest lucru se datorează funcționării în modul de încălzire.

Construit în condiții de temperatură scăzută, un aparat de aer condiționat cu ciclu invers va avea un ciclu automat de dezghețare pentru o funcționare mai eficientă. Deci, chiar dacă mercurul scade cu 15 ° C, aparatul de aer condiționat cu ciclu invers poate încă să vă încălzească casa.

Există, de asemenea, unități speciale  inverter care funcționează la temperatori extreme, oferind o capacitate maximă chiar si la -15 ° C, cum ar fi anumite modele de la Mitsubishi Electric.

In situatia unor zona cu clima mai blanda, unde iarna temeraturile nu scad mult sub zero grade Celsius, cum ar fi tarile din zona mediteraneeana, aparatele de aer conditionat cu inverter au devenit solutia preferata pentru racire vara si incalzire pe timp de iarna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *