Diverse

Firma de mutari

martie 27, 2019

O companie care ne ajuta sa transportam mobila sau alte obiecte grele este o companie care ajută oamenii și întreprinderile să-și mute mărfurile de la un loc la altul. Oferă servicii all inclusive pentru relocări, cum ar fi ambalarea, încărcarea, mutarea, descărcarea, despachetarea, aranjarea obiectelor pentru a fi mutate. Serviciile suplimentare pot include servicii de curățenie pentru case, birouri sau spații de depozitare.

În mod obișnuit  se închiriază un camion sau o remorcă suficient de mare pentru a-și incarca si transporta bunurile de uz casnic și, dacă este necesar, să obțină echipamente mobile cum ar fi dollies, tampoane de mobilier și centuri de încărcătură pentru a proteja mobila sau pentru a facilita procesul de mișcare .

Procesul de mutare implică, de asemenea, găsirea sau cumpărarea de materiale cum ar fi cutii, hârtie, bandă scotch și folie de bule cu care să se poată împacheta și / sau să se protejeze bunurile fragile de uz casnic și să se consolideze transportul și stivuirea în ziua de mutare.

Firmele care se ocupă de autoservire oferă o altă opțiune viabilă: persoana care se deplasează cumpără spațiu pe unul sau mai multe remorci sau containere de transport. Aceste containere sunt apoi conduse de profesioniști în noua locație.

În alte tari dar si in tara noastra, costul acestor servicii oferite de o firma de mutat mobila pe distanțe lungi este de obicei determinat de greutatea articolelor care urmează să fie mutate, de distanța, de cât de repede trebuie mutate elementele și de perioada din an sau luna în care are loc deplasarea . În Regatul Unit și în Australia, prețul se bazează pe volumul articolelor și nu pe greutatea lor. Unii mutatori pot oferi tarife forfetare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply