Flori de primavara pentru luna in care sarbatorim femeile din viata noastra

Luna martie mai este numita drept luna femeilor, luna in care sarbatorim femeile care sunt parte din viata noastra. Indiferent daca vorbim despre mame, surori, iubite, sotii sau prietene, fiecare dintre acestea sunt extrem de importante in viata fiecarui barbat.

Tocmai de aceea este important sa ne aratam aprecierea si dragostea pentru femeile din viata noastra. Iar luna martie este perioada din an in care femeile primesc cea mai mare atentie.

Luna martie este considerata in acelasi timp si luna care aduce primavara. Prin urmare intreaga natura incepe sa renasca si peste tot vedem diferite flori.

Daca in trecut femeile din viata noastra erau sarbatorite prin flori culese de prin gradini sau de pe camp, astazi apelam la flori de primavara pe care cel mai adesea le gasim in cadrul florariilor. Indiferent daca optam pentru un buchet de flori sau pentru aranjamente florale, este important sa aratam femeilor din viata noastra aprecierea si sentimentele pe care le avem la adresa lor.

Care este semnificatia florilor de primavara?

Chiar daca toate florile simbolizeaza frumusetea, gingasia si fragilitatea, exista anumite semnificatii pentru fiecare dintre florile de primavara. Din acest punct de vedere este important sa cunoastem semnificatia florilor de primavara pe care le putem darui femeilor din viata noastra. In acest mod putem face alegerea potrivita pentru a ne exprima sentimentele.

Printre cele mai cunoscute flori de primavara pe care le oferim adesea femeilor din viata noastra putem aminti ghiocei, lalele, zambile, frezii, primule sau narcise.

Daca ghioceii sunt doar de culoare alba, celelalte flori pot avea diferite culori. Ghioceii au drept semnificatie speranta si consolarea. Lalelele au drept semnificatie dragostea declarata, iar zambilele au diferite semnificatii, in functie de culoare. Astfel, zambilele albe semnifica frumusetea, zambilele roz reprezinta perseverenta si zambila mov transmite ideea de iertare. Freziile simbolizeaza o prietenie de lunga durata, pe cand primula are semnificatia copilariei.

Aceasta prezentare succinta a semnificatiei florilor de primavara poate fi utila pentru persoanele care doresc sa daruiasca astfel de flori specifice primavarii pentru femeile importante din viata lor.

Chiar daca tendinta este de a alege trandafiri, orhidee sau alte flori care sunt considerate mai elegante, trebuie spus ca pentru luna martie cea mai buna alegere o reprezinta florile specifice primaverii.

Intretinerea florilor de primavara

Este bine cunoscut faptul ca florile de primavara sunt foarte fragile si nu rezista foarte multe zile. Cu toate acestea, printr-o intretinere corespunzatoare, florile de primavara pot sa reziste mai mult timp.

Ghioceii trebuie pastrati in vase mici si transparente. Lalele, narcisele sau zambilele sub forma de buchet trebuie de asemenea pastrate in vase transparente, iar tijele trebuie scurtate oblic inainte de a le pune in apa.

Pentru intretinerea florilor de primavara se recomanda schimbarea zilnica a apei, dar si scurtarea coditelor la fiecare doua zile. Pastrarea florilor de primavara cat mai viguroase necesita o apa cu temperatura mai scazuta.

De asemenea se poate adauga un praf de sare de bucatarie sau cateva picaturi de otet in apa, astfel apa fiind mentinuta curata pentru mai mult timp. Nu in ultimul rand, florile sub forma aranjamentelor florale sunt mai usor de intretinut daca se opteaza pentru flori de primavara de o singura culoare si flori de acelasi fel.

De unde cumparam florile de primavara?

Traim intr-o societate tot mai grabita si tot mai aglomerata. In acest context ne vine greu uneori sa ne facem timp pentru toate sarcinile pe care le avem de indeplinit si sa pastram timp pentru noi si pentru cei dragi.

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre atentia acordata femeilor importante din viata noastra este indicat sa gasim solutii pentru a ne arata dragostea, grija si iubirea.

Daca nu ai timp sa mergi sa cumperi florile dorite, astazi poti comanda diferite aranjamente florale din florariile online care pun la dispozitie o multitudine de buchete si aranjamente cu flori specifice primaverii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti floraria potrivita si sa comanzi florile care consideri a fi potrivite pentru persoana careia vrei sa ii daruiesti florile respective.

Dincolo de multitudinea de flori, o florarie online ofera livrare la adresa dorita. Chiar daca zilele de 1 martie si cea de 8 martie au trecut, poti alege sa iti surprinzi femeile din viata ta cu flori de primavara pe intreaga durata a lunii martie.

5 thoughts on “Flori de primavara pentru luna in care sarbatorim femeile din viata noastra

  1. Marin Mirela says:

    Îmi plc atât de mult florile, încât niciodată nu mă opresc din cumpărat, înmulțit etc.
    Deja le-am pregătit pentru primăvară și pe cele din casă și pe cele de afară.
    Mulțumesc pentru recomandări și informații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *