Uncategorized

Fluke 113, cel mai bun multimetru digital din punctul de vedere al raportului calitate-pret

iulie 25, 2019

Accesul in lumea specialistilor din industria tehnica poate parea dificil pentru un tanar absolvent al unei facultati de profil, care isi doreste sa lucreze pe cont propriu. Acest lucru se intampla din doua motive: experienta, care va fi dobandita mult mai repede in cadrul unei firme mari, insa mai ales aspectul financiar. Instrumentele de masura si control, echipamentele analitice de laborator si echipamentele de cantarire electronica au adesea preturi prohibitive. Acestea pot fi cu greu achizitionate din buzunarul viitorului profesionist, inaintea realizarii oricarui profit din activitatea individuala.

Cu toate acestea, aparate precum un multimetru digital, o camera de termoviziune sau un osciloscop sunt indispensabile in ziua de astazi, pentru ca doar astfel se pot obtine cele mai bune rezultate ale masuratorilor. Din fericire, exista si produse performante la preturi mai reduse, fiind vorba de modele mai vechi de la branduri internationale de top. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta multimetrul digital Fluke 113, pe care il gasesti in oferta companiei romanesti Ronexprim la un pret care depaseste cu putin suma de 500 de Lei.

Avand in vedere performantele sale, comparabile cu ale varfurilor de gama din prezent, putem vorbi despre cel mai bun multimetru digital din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Principalele caracteristici ale modelului Fluke 113 sunt urmatoarele: carcasa antisoc (holster), etuiul detasabil, indicatorul de nivel scazut al bateriei, modificarea automata si manuala a intervalelor si oprirea automata.

In plus, acest model de multimetru digital sub egida producatorului american Fluke dispune de urmatoarele functii performante: HOLD (pastrarea citirii de pe afisaj), MIN / MAX / MED si masurarea impedantei joase pentru verificarea simultana a tensiunii si continuitatii (VCHEK). Dotarile standard Fluke 113 includ bateria si cablurile de masurare FLK TL75, masa bruta este de 750,4 grame, iar garantia oferita este de 36 de Luni.

Iata in continuare care sunt principalele specificatii ale multimetrului digital Fluke 113:

– masoara: capacitanta, rezistenta, tensiunea curentului direct;

– subtip afisaj utilizat: LCD 3,75 cifre (6.000);

– dimensiuni exterioare: 84 x 46 x 167 milimetri;

– sursa de alimentare: 1 baterie 9V 6F22;

– seria producatorului: Fluke 110;

– conform cu norma: EN 61010 600 V CAT III.

Masurarea tensiunii curentului direct

– interval: 1 m … 6 / 60 / 600 V;

– acuratete: +/- 0,5% + 2 cifre;

Masurarea rezistentei

– interval: 0,1 … 600 / 6 k / 60 kΩ;

– acuratete: +/- 0,9% + 2 cifre;

Masurarea capacitatii

– interval: 1 n … 1.000 n / 10 µ / 100 µ / 9.999 µF;

– acuratete: +/- 1,9% + 2 cifre;

Testarea diodei

– 1,2 mA, 2,7 V;

Testarea continuitatii circuitului

– semnal acustic pentru R < 20 Ω.

Prin urmare, daca iti achizitionezi acest model de multimetru digital din oferta companiei Ronexprim, vei putea sa masori cu precizie maxima atat curentul direct, cat si rezistenta, capacitatea, diodele si continuitatea. In plus, investitia intr-un multimetru digital este una care va putea fi acoperita cu usurinta, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un produs de calitate, cu o durata de viata indelungata.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply