Modă

Geantă River Island-Review

iunie 19, 2017

River Island

Este unul dintre cele mai populare branduri britanice din Anglia, are peste 60 de ani de experiență în domeniul comerțului de îmbracaminte, încaltaminte și accesorii. Articolele River Island sunt create cu materiale de cea mai bună calitate și sunt realizate de către o echipa proprie de designeri.

Când am locuit în Anglia mi-am achiziționat destule articole din magazinul River Island, dar astăzi vreau să vă vorbesc despre o geantă pe care am achiziționat-o cel mai recent. Geanta am cumpărat-o în urmă cu 5 luni și de atunci pot spune că o port în continuu, deci pur și simplu o iubesc.

Geanta este stil postaș, se poartă pe umăr și este foarte confortabilă de purtat. Geanta a fost ediție limitată și am comandat-o exclusiv online, transportul nu l-am plătit deoarece am bifat că vreau să o ridic direct din magazin. Livrarea a durat două zile lucrătoare, am plătit cu cardul online, iar când m-am dus să o ridic mi-au cerut un cod, ce mi-a fost trimis pe email când am plătit online.

Designul genți este unul unic, care o scoate din anonimat. Geanta este un accesoriu minunat, perfect pentru călătorii sau când aveți treabă în oraș, să plătiți facturi etc. Geanta are un buzunar principal unde îmi țin portofelul, unul cu fermoar unde îmi țin cheile de la casă, guma de mestecat, un ruj și  șervețele, iar în cel din față îmi țin întotdeauna telefonul. Geanta se închide cu două capse, care până acum nu au cedat deloc și nu am avut nici un fel de problemă cu ele.

Culoarea gri cu alb poate fi asortată la diferite ținute, fie casual sau elegante. Pe geantă am plătit 26 de lire, transformați în lei vine undeva pe la 140 de lei, depinde și de cursul valutar din ziua respectivă.

Un aspect care nu mi-a plăcut a fost că pe spatele genții s-a luat puțin culoare de pe blugi, am încercat să o curăț cu un șervețel umed sau cu apă călduță și cu o cârpă(ușor să nu o stric),  s-a mai dus dar nu de tot. Dacă știți cumva ce metode să folosesc pentru a curăța geanta, va rog să-mi lăsați în comentarii.

You Might Also Like