Beauty

Hidratarea pielii

februarie 10, 2020
crema hidratantă SNB pentru maini si picioare

Hidratarea este, probabil, cea mai importantă parte a îngrijirii pielii. După curățare, spălare și condiții meteorologice grele, pielea noastră poate fi lăsată uscată și deshidratată. Acolo intervine efectul hidratarii. Mai mult decât aplicarea loțiunii pe pielea ta, există câteva lucruri importante despre crema hidratantă SNB pentru maini si picioare care sunt adesea lăsate în afara conversației.

Hidratarea pielii

  1. Ar trebui să purtați hidratant cu SPF tot timpul: sa, tot timpul anului, deși este posibil să suportați un viscol în fiecare zi, SPF este foarte important în regimul dumneavoastră de îngrijire a pielii. Expunerea la soare fără protecție poate duce la deteriorarea și, eventual, la riduri, decifolositi un produs hidratant cu un număr SPF nu mai mic de 15.

  2. Hidratantele pot ajuta la reducerea ridurilor: după ce pielea pierde umiditatea, pierde și elasticitatea, ceea ce poate duce la riduri. Hidratantii ajută prin blocarea lichidului sau a apei din partea cea mai interioară a pielii.

  3. Diferite tipuri de piele: din cauza diferitelor tipuri de piele pe care le avem, există și diverse hidratante care funcționează pentru toată lumea. Dacă aveți pielea sensibilă, asigurați-vă că nu folositi hidratantele încărcate cu parfum. Dacă aveți piele grasă, evitați produsele cu uleiuri adăugate și alte ingrediente care sunt obligate să înfunde porii.

  4. Schimbati modul de hidratare: Deși ar trebui să purtați hidratant tot timpul, știți când să-l schimbați. Pentru vreme mai caldă, folositi un hidratant mai ușor, care nu va înfunda porii, iar în lunile mai reci mergeți cu o formulă de cremă mai grea.

  5. Citiți eticheta: mai mult este nevoie de hidratare decât de știut ce funcționează pentru tipul dvs. de piele. Anumite ingrediente funcționează cel mai bine pentru reducerea ridurilor și îmbunătățirea elasticității pielii. Atenție la ingrediente precum vitamina C și compuși de soia, deoarece funcționează bine în producerea de colagen și în ajutorul elasticității pielii.

  6. Folosiți un ulei: Nu sunteți entuziasmata de senzația grasă a cremelor? Încercați orice, de la ulei de migdale la ulei de măsline pentru pielea dvs. Uleiul este o alternativă naturală și, de asemenea, îți lasă pielea cu acea strălucire sănătoasă pe care o iubim cu toții.

  7. Hidratează noaptea: Hidratarea nu este doar pentru timpul zilei! După ce vă curățați tenul seara, ar trebui să aplicați și hidratant, deoarece funcționează mai repede pe piele, în timp ce se află în regim de odihnă și nu este expus la intemperii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply