Casă și Grădină Diverse Sănătate Uncategorized

Iata de ce angajatii oricarei firme ar trebui sa aiba acces la statii cu dezinfectanti pentru maini!

decembrie 18, 2020
dezinfectanti pentru maini

Chiar si in timpul pandemiei, multe medii colective raman deschise, pentru fabricarea bunurilor sau oferirea de servicii esentiale populatiei. Este important sa avem in vedere masurile necesare pentru asigurarea unui mediu protejat, in care angajatii si specialistii sa isi poata desfasura in siguranta activitatile.

Pentru acest lucru, va trebui sa facem apel la produsele specifice din categoria de dezinfectanti pentru maini, care sa fie la indemana oricarei persoane care tranziteaza spatiile colective.

Igienizarea cu ajutorul apei si sapunului este o metoda foarte sigura de prevenire a transmiterii de agenti patogeni la nivelul tegumentelor. Totusi, poate deveni, insa, o solutie nepractica in mediile de lucru, in care natura activitatilor impiedica intreruperea sarcinilor curente si spalarea cu apa si sapun. Vorbim, desigur, despre spitale, institutii, fabrici sau laboratoare medicale, dar si clinici, scoli sau anumite parti ale sectorului HoReCa.

Una dintre cele mai bune solutii este amenajarea unei statii cu dezinfectanti pentru maini, la care vor avea acces toti angajatii, dar si persoanele care tranziteaza respectivul spatiu. Spre exemplu, poti instala un dispenser ca cel pentru sapun lichid, care dozeaza produse de dezinfectare de tip gel.

De asemenea, poti achizitiona dezinfectanti pentru maini 5K de tip “bag in box”, cu dispenser incorporat, de pe www.dezinfectanti.ro! Acestia sunt destinati folosirii intensive, avand pe lista de ingrediente si emolienti de calitate, care protejeaza pielea impotriva actiunii alcoolului deshidratant. Mai mult, parfumul placut si subtil de portocale vine in completarea calitatilor dezinfectante ale acestui produs.

dezinfectanti pentru maini 5K

Dezinfectanti.ro, producator si comerciant de dezinfectanti pentru maini din Romania, iti ofera o paleta larga de produse, avizate pentru folosirea in scopul combaterii COVID-19, precum si a altor agenti patogeni.

Produsele din gama 5K intrunesc toate normele de siguranta si protectie, impuse de autoritatile competente in domeniu. Acestea joaca un rol dublu: atat de preventie, cat si de eliminare a agentilor cu potential patogen de pe tegumente.

De asemenea, dezinfectantii nu sunt eficienti doar in cazul coronavirusului, ci si a altor boli care pot aparea pe parcursul anului, precum gripa, guturaiul sau alte afectiuni cu transmitere la nivelul tegumentelor. Aceste riscuri pot fi combatute, insa, prin amenajarea unei statii cu dezinfectanti profesionali, la care pot avea acces atat rezidentii, cat si vizitatorii respectivului spatiu.

Este important de subliniat si faptul ca neglijenta in privinta atentiei acordate dezinfectarii constante a tegumentelor poate conduce la riscuri majore. Nimeni nu doreste sa inchida in aceasta perioada o unitate de lucru, o clinica sau un laborator.

Pe langa prezenta unor dezinfectanti pentru maini, este necesara atat educarea angajatilor, cat si indicarea vizitatorilor catre statiile amenajate. Acestea trebuie sa fie instalate in locuri cat mai vizibile, sa poate fi usor de folosit si de reincarcat (in cazul dispenserelor). Dezinfectantii 5K de tip “bag in box” pot fi pur si simplu schimbati la terminarea acestora.

Alternativ, poti opta si pentru produse pentru uz personal, precum pulverizatoarele de 1l, care produc un voal fin de vapori, ce acopera intreaga suprafata a tegumentelor si actioneaza foarte rapid. Pentru mai multe detalii, dar si pentru a consulta gama variata de produse de inalta calitate, intra pe Dezinfectanti.ro!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply