IT & Gadgets

Idei de cadouri pentru bărbatul din viața ta

ianuarie 7, 2022
Idei de cadouri pentru bărbatul din viața ta

Se apropie ziua lui de naștere și tu încă nu știi ce cadou să îi cumperi soțului/iubitului? Sau urmează o zi importantă din viața voastră și tu ești în pană de idei? Te înțelegem perfect!

Sunt atât de multe variante de cadouri încât e de înțeles de ce este atât de greu să alegi cadoul potrivit pentru bărbatul special din viața ta, dar alegerea cadoului perfect devine mai ușoară dacă ești atentă la pasiunile lui!

Tuturor ne place să primim daruri și de aceea este foarte important să nu alegem cadourile pe fugă sau în funcție de preferințele noastre, ci în funcție de pasiunile persoanei căruia îi facem cadoul, mai ales când vine vorba despre iubitul tău. Și ție îți place când primești exact ce ți-ai dorit și îți dai seama cât de atent este la dorințele tale, nu-i așa?

Hai să vezi la ce ne-am gândit noi:

Dacă sunteți la început de relație și încă nu știi ce pasiuni are, o variantă cu care sigur nu dai greș este să îi faci cadou un gift card cu care își poate achiziționa un parfum sau chiar haine. Poate că la prima vedere nu pare cel mai inspirat cadou, dar în felul acesta îl lași pe el să își aleagă fix ce își dorește și, cel mai important, este din partea ta.

Dacă este o persoană activă, este pasionat de sport sau dacă lucrează într-o corporație sau și și ? un smartwatch este mai mult decât binevenit. Diferența dintre clasicul ceas de mână și un smartwatch este că acesta din urmă are ecran tactil și îl poate conecta la telefonul mobil ca să poată vedea notificările de pe telefon fără să scoată telefonul din buzunar: poate e într-o ședință importantă sau la sală și nu are la îndemână telefonul mobil,  în felul acesta îi este mai ușor să vadă cine i-a trimis mesajul sau cine l-a sunat.

Ce alte avantaje are un smartwatch? Îl ajută să rămână în formă prin măsurarea ritmului cardiac și a calității somnului, poate să îți răspundă imediat la mesaj, este un accesoriu modern și util în același timp și multe altele, în funcție de brandul ales și de buget, poate să devină o extensie a smartphone-ului pe care deja îl are.

Îi place să descopere locuri noi? Poți să îi faci cadou un citybreak sau un zbor cu motodeltaplanul sau parapanta, dacă îi plac senzațiile tari. 

Dacă îi place să repare tot ce găsește prin casă înseamnă că e pasionat de unelte electrice, iar un set de șurubelnițe ar fi foarte apreciat. În cazul în care dispui de un buget mai mare, poți să optezi pentru o mașină de înșurubat cu acumulatori, mai ales dacă plănuiți să schimbați mobila din casă în viitor apropiat. O autofiletantă este indispensabilă atunci când ai de asamblat sau dezasamblat mobilă, indiferent dacă vorbim despre un pat, o bibliotecă sau chiar o măsuță de machiaj. Deja sună mai bine, nu-i așa?

Orice cadou alegi pentru bărbatul special din viața ta, indiferent de valoarea materială, mai important este să fie făcut din dragoste.

Nu trebuie să aștepti o ocazie specială ca să îi faci un cadou iubitului tău! Și tu te bucuri atunci când îți aduce flori sau o bijuterie fără să fie o ocazie specială, nu-i așa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply