Incearca si tu cea mai buna pizza din zona Colentina depou

Cui nu ii place pizza? O intrebare retorica, desigur, dat fiind faptul ca vorbim despre una dintre cele mai indragite si mai gustoare dar si una dintre cele mai diversificate gustari in momentul de fata. Inca de la „lansarea” sa la nivel mondial si faptul ca a fost indragita de un numar din ce in ce mai mare de oameni, de orice varsta, a determinat aparitia a numeroase restaurante si pizzerii in toate tarile lumii si de asemenea, aparitia a mii si mii de noi sortimente derivate din cele originale, italienesti.

Dupa cum ne spune si istoria, Italia este tara in care aceasta gustare a luat nastere si de unde s-a propagat, rapid, si in alte zone. Si, pana in ziua de azi, numeroase pizzerii au ramas aici neschimbate, atat in ceea ce priveste tehnicile de realizare a acesteia cat si ingredientele utilizate. Desigur, a fost nevoie si de noi sortimente, care sa satisfaca cerintele tuturor clientilor si cererea care este constanta in acest sens.

In ziua de azi, gasim si la noi in tara nenumarate pizzerii, restaurante si magazine care se ocupa cu realizarea, servirea si livrarea de pizza, adaptate la societatea moderna dar unele incercand sa pastreze inca nota de traditionalism necesara. Asta fac si cei de la Scarabel Pizza, ale caror pizza cuprind atat sortimenele clasice, cunoscute chiar si de cei ce o consuma ocazional cat si sortimente noi, ce au devenit cunoscute, alaturi de retete originale, specifice locaului. La ei putem gasi cateva dintre cele mai bune sortimente de pizza Colentina depou, cu ridicare de la pizzerie sau cu livrare in mai multe zone ale capitalei.

A face pizza este mai presus de orice o arta. Conteaza atat gustul final cat si mirosul si aspectul. In mod clar putem fi indoielnici daca blatul nu arata de la prima vedere bine sau daca ingredientele de pe acesta nu sunt aranjate astfel incat sa ofere un aspect frumos si savuros. O pizza buna trebuie sa aiba un blat ceva mai gros, pufos iar tot aranjamentul sa arate cat mai atractiv pentru ochii clientilor. Cat despre gust, acesta este data atat de prospetimea tuturor ingredientelor din componenta sa cat si modul de preparare. Luand de exemplu cascavalul, branza, carnea sau legumele si fructele ce pot fi adaugate, exista anumite intervale de coacere in care acestea ajung asa cum trebuie, bune de servit, cu un aspect placut si care totdata sa ofere si un miros inconfundabil.

De fiecare data cand trecem pe langa Scarabel Pizza vom simti un miros extrem de placut de la cele mai bune pizza Colentina, gata sa duca papilele gustative ale pofticiosilor intr-o alta dimensiune. Prin oferta „cumperi 5 si platesti 4”, si cei ce doresc mai mult la un pret cat mai mic isi pot alege dintre zecile de sortimente ce pot fi realizate aici. Pot alege de asemenea si zona in care aceasta sa fie livrata, verificand pe site-ul loc daca aceasta este inclusa in cele precizate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *