Beauty

Luciu de buze Ultrashine – noua lansare Melkior

 Melkior este un brand de cosmetice profesionale care câștigă din ce în ce mai mult teren pe piața din România. Datorită prețului accesibil și calității sale a câștigat încrederea femeilor în ultimii ani.

În data de 13 februarie Melkior a lansat un nou luciu de buze în două nuanțe superbe. Nuanța pe care o am eu este mov, se numește Sirena și este divină. Cealaltă nuanță se numește True și este la fel de frumoasă.

Textură este una ușoară și confortabilă, deloc lipicioasă, care conține particule mici de sclipici ce reflectă foarte frumos pe buze. Culoarea nu este deloc una extravagantă, din contră colorează buzele într-un mod plăcut și discret. Totodată, dacă doriți o culoare mai intensă puteți aplica luciul de buze în două straturi.

Din punctul meu de vedere, unul dintre principalele avantaje este nuanța. Fiind foarte versatilă, poate fi purtată cu ușurință de către eleve la școală sau liceu. Aplicat într-un strat subțire, conferă buzelor strălucire pe parcursul întregii zile.

În zilele când îmi doresc să am parte de un machiaj de seară, aplic luciul de buze peste un ruj mat. Rezultatul este unul superb. Buzele mele sunt sexy, pline de culoare și strălucitoare.

În poza de mai jos am realizat un mic swatch pentru a se vedea cât de strălucitoare este nuanța.

În momentul când am deschis luciul de buze, primul lucru care mi-a atras atenția a fost mirosul. Este unul delicios, de bomboane, care îți vine să-l mănânci de pe buze. Totuși nu am făcut-o, am reușit să mă abțin.

Ambalajul este unul atrăgător, mic și practic, numai bun pentru poșetă. În felul acesta, când am nevoie de un mic retuș al buzelor, am luciul de buze la îndemână.

Luciul de buze Ultrashine poate fi comandat online, la prețul de 49,99 lei de pe site-ul www.melkior.ro . Nu trebuie să vă faceți griji în privința transportului, deoarece acesta este gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 49 de lei.

Poartă cu încredere acest luciu de buze și îți garantez că nu vei trece neobservată.

melkior.ro

You Might Also Like