miere de albine

Miere de albine naturală

~ beneficii impresionante pentru sănătate și cum o poți integra în regimul tău alimentar ~

Mierea a fost descoperită acum peste 8000 de ani, iar de atunci, nu am mai încetat să o folosim: grecii și egiptenii o foloseau la scară largă, iar pentru medicina ayurvedică și medicina chinezească este și în prezent o componență esențială. Orice tip de miere de albine deține adevărate proprietăți de vindecare și ameliorare a anumitor afecțiuni, fie că este consumată ca atare sau împreuna cu alte ierburi aromatice, fructe sau chiar legume.

Mierea de albine – cele sunt cele mai importante beneficii pe care ar trebui să le cunoașteți

În general, mierea este:

– un real medicament

o Sursa naturală de vitamine și minerale

o Controlează colesterolul

o Tratează infecțiile și afecțiunile gastrice

o Este potrivită pentru a fi consumată de diabetici și persoane care au anumite restricții în alimentație

o Ajuta la ameliorarea simptomelor astmului

o Este benefica pentru piele, păr și pielea scalpului, având efect calmant și îndepărtând mătreața

– Un ingredient perfect pentru măști și tratamente cosmetice

– Este un tonic puternic, revigorează și energizează.

Mierea de albine de la Căsuța cu Miere – miere 100% naturala din diferite plante

Cele mai populare tipuri de miere se găsesc la producătorii locali, în piețe și chiar și în comerț. Cu toate acestea, nu toată mierea comercializată este 100% naturală, beneficiile acesteia fiind reduse sau limitate. Astfel, vă propunem consultarea varietății de miere naturală comercializată de Căsuța cu Miere.

Mierea de albine oferită de Căsuța cu Miere – variantele de prezentare și achiziție

În funcție de cantitatea medie consumată, fiecare tip de miere oferită de Căsuța cu miere este ambalată și pusă la dispoziția clienților în diferite forme:

– Borcane clasice 420g și 950 g

– Borcan Amorfa 420 g, 720 g și 1.260 g

Tipuri de miere de albine

Fie că v-a fost recomandată ca adjuvant în tratarea unei infecții sau sunteți permanent preocupat de îmbunătățirea stilului de viață, mierea din diferite plante are efecte nebănuite asupra organismului uman:

Mierea de Amorfă (salcâm roșu): bogată în enzyme, compuși aromatici, fitohormoni, vitaminele B1,B2,B6,B12, acizi organici (acid lactic, acid malic, acid citric), flavonoide, dextrin, flavoane, compuși ai azotului, acest tip de miere este cunoscut drept un tonic general, unic în România.

Mierea de Floarea soarelui: conține multa glucoză și are proprietăți tonice generale, dar acționează și ca tonic psihic, stimulând sistemul imunitar. Totodată, este recunoscută pentru proprietățile afrodiziace, pentru conținutul de B3, lecitină in forma pură, cea mai energizantă miere, indicată pentru sportivi.

Mierea de Facelia: este obținută din culturi de facelia, cunoscută ca un bun antiinflamator, atitusivă si spastica, hranește celulele sistemului nervos, combate constipația, asigură glicogenul necesar ficatului.

Mierea de coriandru: este recomandată pentru ulcer si gastritele hiperacide, datorită PH-ului ușor alcalin. Se remarcă prin miros și gust pronunțat.

Mierea de mană sau mierea diabeticilor: este unul dintre sortimentele speciale și rare de miere de albine, deosebindu-se prin faptul ca nu este extrasă din polenul florilor, ci din secreții. Astfel, consumul acesteia este permis și persoanelor care sunt alergice la polen. Proprietăți:

o Previne osteoporoza

o Crește imunitatea fiind un puternic antibiotic natural

o Detoxifiant

Mierea de salcam: este unul dintre sortimentele populare ți dintre cele preferate de către consumatorii regulați de miere și chiar de către copii, având o textură limpede și o culoare alb-gălbuie. Prezintă proprietăți de calmare a tusei, este expectorantă, fiind potrivită în timpul gripelor și a răcelilor, dar este indicată și ca regulator intestinal, fiind potrivită în timpul gripelor și răcelilor, dar este indicată și ca regulator intestinal, are acțiune antidiareică și diuretică, în tratamentul nevrozei și a asteniilor. Este des folosită în tratamentele pentru:

o Cancer

o Ulcer

o Reumatism

o Arsuri

Mierea de rapiță: cristalizează rapid, chiar în primele doua săptămâni de la extragere, are culoarea alburie spre galben deschis și conține oligoelemente(calciu, bor). Recomandat în bolile renale și osteoporoză. Este considerat inamicul streptococului, stafilococului, helicobacter pylori.

Mierea polifloră: este obținută din nectarul cules din mai multe feluri de plante, care înfloresc în aceeași perioadă și au cicluri de viață similare. Gustul și culoarea acestui sortiment este influențat de planta al cărei nectar este predominant. Este cel mai sănătos îndulcitor natural. Ajută la menținerea echilibrului endocrin. Întârzie apariția menopauzei.

Mierea de tei: este deschisă la culoare, aroma este puternică și foarte plăcută, fiind recomandată ca afrodiziac, somnifer, calmant psihic. Este un puternic adjuvant în tratarea bronșitelor fluidizând mucoasa.

Mierea de zmeură: culoarea albicioasă o face ușor de diferențiat de restul tipurilor de miere și are proprietăți de reîntinerire, prevenind apariția sclerodermiei, osteoporozei și reglează activitatea ovarelor.

Mierea de mentă (izmă): este benefică pentru durerile musculare și contra balonării.

Pentru comenzi, detalii suplimentare despre tipurile de miere de albine distribuite de Căsuța cu Miere, transmiteți un mail pe adresa comenzi@casuta-cu-miere.ro

Telefon: 0742 117 770

Facebook: Casuta-cu-Miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *