pungi hartie

Pungi hârtie de cea mai bună calitate de la International Paper

International Paper producători de pungi hârtie, au o gamă variată de produse de ambalat, toate confecționate din hârtie.

Am putea spune că hârtia nu este rezistentă și că este greu să reutilizezi pungile,dar nu este așa. Pungile de hârtie pot fi reutilizabile și chiar le poți găsi o întrebuințare drăguță. Când îți iei pachet la serviciu, o pungă de hârtie este ideală. Practică și mult mai elegantă decât orice pungă de plastic sau de rafie, punga de hârtie se află în topul preferințelor celor mai puternice branduri.

Auchan, Cora, Carrefour, Cărturărești, KFC, MC Donalds, Henkel sunt doar o parte dintre colaboratorii muțumiți ai celor de la  International Paper.

Clienții mulțumiți care nu renunță la pungile de hârtie de ani buni, sunt clienți fideli care au fost convinși fără ezitare că au ales cea mai optimă soluție. 

Pungi hârtie, aliat în strategiile de marketing de succes?

Unul dintre avantajele comandării de materiale de ambalat din hârtie de la International Paper este acela că au o gamă variată de modele. Acestea pot fi personalizate și pot fi comandate online cu un simplu click. Ba mai mult decât atât există și posibilitatea returnării produselor dacă îndeplinesc câteva condiții pe care le găsiți pe site-ul cu pricina.

Pungile de hârtie care se pot utiliza o perioadă mai lungă de timp, inscripționate cu numele de brand, pot atrage atenția clienților. 

Folosite ca mijloc de promovare , pungile de hârtie sunt foartegreu de învins și pot fi achiziționate la un preț foarte avantajos la comenzile mari.

În psihologia consumatorului se vorbește despre faptul că oamenii atunci când stau la rând sau în mall nu pot evita lectura a ceea ce scrie pe pungi. Companiile se pot folosi de acest instinct spontan al consumatorului și pot distribui pungi de hârtie cu logo-ul inscripționat pe ele. Astfel cei care doresc să refolosească punga se vor plimba cu logo-ul prin oraș, foarte multe persoane luând contact cu el

Alegeti să vă folosiți de sacoșe din hârtie reciclată. Contribui astfel chiar și în direcția conservării ecologice, ceea ce îmbunătățește considerabil  reputatia firmei pe piață, brandul devenind popular și printre clienții conștienți de protejarea mediului.

Calitatea contează și la pungile de hârtie

Atenție mare însă atuni când alegi pungile de hârtie trebuie să alegi unele de calitate ca cele de la International Paper. Altfel riști să pătezi imaginea companiei. Asociindu-te cu materiale de proastă calitate, subconștientul consumatorilor face imediat legătura și plasează compania ta la nivelul la care se află și materialul folosit. 

Atunci când alegi să folosești pungile de hârtie ca și material de promovare trebuie să ai o atenție sporită la design și la ce anume vei inscripționa pe ea. Nu este necesar să scrii povești. Logo-ul și sloganul companiei sunt suficiente. Chiar dacă oamenii citesc când stau la coadă la cumpărături, nu trebuie să îi obosim. De cele mai multe ori ei citesc în mers. Atunci  nu poți descifra, deci trebuie scris puțin, clar și destul de mare pentru a putea fi văzut. Altfel oamenii vor renunța. Le puteți pierde sau câștiga atenția în câteva secunde cu ambalajul corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *