Diverse

Realcont corecteaza greselile din contabilitatea neglijenta

februarie 28, 2020
Contabilitate Bucuresti

Am investit material si emotional in salonul meu de infumusetare, fiindca imi place sa ajut clientele sa arate perfect. Stiu ca multe dintre ele nu sunt deloc multumite, cand nu le sade parul bine, cand apare primul rid si primele pete de batranete, cand frumusetea intra intr-un con de penumbra, fiindca femeile sunt prin definitie reprezentante ale frumusetii.

Catre batranete, mainile nu mai sunt atat de sigure, incat sa te pensezi singura, sa te vopsesti singura, sa iti tunzi varfurile inspicate. La asta m-am gandit analizand-o pe bunica, fiinta pe care o iubesc enorm si care tine ca la lumina ochilor la parul ei lung.

Imobilul l-am avut si fiind amplasat in centru, nu a trebuit sa mai caut sediu social sau sa il amenajez. Am investit in aparatura si echipamente care pot fi vazute in cele mai bune saloane de profil din strainatate, am angajat oameni talentati si responsabili.

Clienti am avut, dar cu toate acestea, contabila ma ameninta mereu cu falimentul. Nu intelegeam cum o afacere care decurge normal si se bucura de succes este amenintata de evidentele contabile care arata altceva.

Nu mica mi-a fost mirarea, cand am fost anuntata ca nu mai sunt bani de salarii, in conditiile in care la noi veneau si vedete autohtone.

– Doamna, de ce nu angajati alta contabila? Am prins-o de multe ori gresind la calcule in discutiile noastre, va rog sa ma credeti! Eu nu vreau sa imi pierd locul de munca din cauza ei!

Asa, sfatuita de una dintre cele mai bune stiliste ale mele, m-am trezit cautand firma https://www.realcont.ro recomandata de ea pe internet. Cunoastea aceasta academie de contabilitate romaneasca de 16 ani, din momentul in care si-a facut cursurile la o scoala importanta din oras si se vorbea pozitiv despre modul in care isi fac datoria contabilii de aici. Succesul institutiei era in cea mai mare parte influentat si de acuratetea evidentelor acestor specialisti de marca.

Am tinut minte numele firmei: Realcont.ro si i-am promis ca imi voi face tema acasa, sa am timp suficient sa examinez evalurile clientilor si oportunitatile.

Citind opiniile clientilor care colaboreaza cu aceasta firma mi-am dat seama de urmatoarele:

1. In afara sumei modice de doua ori mai mica decat costurile contabilei care gresea mereu, nu investeam absolut nimic in contbilitatea de calitate premium. Nu tu birou dotat, nu pretentii emise la vouchere de vacanta, la tichete de masa si mariri de salariu.

2. Raspunderea fata de greseli era asumata, din moment ce firma poseda asigurare fata de eventulele greseli profesionale din activitatea lor.

3. La un contract semnat pe doi ani, doua luni contabilitatea se face gratuit, la un contract pe un an, o luna este 100% gratuit, iar la inceputul colaborarii, timp de 3 luni, clientii achita numai 50% din tarif.

Citeam multimea serviciilor de top pe care mi le garantau si mi-am dat seama ca ei preluau multe dintre sarcinile mele si activitatea lor putea inlocui lejer munca a doi-trei salariati.

Actualizarea evidentelor contabile permanent scuteste detinatorii firmelor de amenzi usturatoare.
Niciun salarit nu trebuie sa se mai deplaseze la Casa de Sanatate sau la Administratia Finantelor Publice, fiindca ei au autoritatea si priceperea necesare sa reprezinte clientul in fata acestor institutii.

Mi se intampla adesea sa ma aflu in impas in calitate de manager si sa nu stiu la cine sa apelez pentru un sfat bun. Citind informatiile de pe site-ul firmei numarul unu de contabilitate online din tara, Realcont.ro, am inteles ca specialistii ei vor fi cei care imi vor oferi consultanta fiscala sau manageriala si tot ei trebuie sa se ocupe si de salarizare si de realizarea fluturasilor.

Onestitatea firmei prezentate mai sus este de necontestat, fiindca toate tarifele si informatiile sunt afisate pe site, iar reprezentantii firmei ofera explicatii in plus clientilor care le solicita.
Am ales sa ma deplasez personal la sediul firmei cu evidentele pline de greseli ale fostei contabile, fiindca erau multe de spus. Am fost asteptata conform programarii si nu a trebuit sa astept pe la usi.

Dupa un sfert de ora de discutii, m-au asigurat ca vor trata evidentele mele in mod prioritar si m-au sigurat ca sunt foarte departe de faliment.

In cateva zile, am avut situatia clara a conturilor mele si datorita lor am avut puterea de a-mi continua afacerea. Ei au depistat greselile din evidentele contabile si m-au consiliat sa investec eficient si sa mai deschid alte saloane.
In 5 ani de colaborare am deschis 4 saloane de infumusetare trecute la categoria servicii de lux si conduc in topul celor mai buni si solicitati furnizori de servicii de profil din tara.

O situatie care debutase dezastruos din cauza contabilitatii problematice a devenit in cel mai scurt timp o afacere de succes rasunator. Va recomand contabilii de la Realcont.ro cu tota caldura, fiindca datorita lor plec fara grija in concedii si imi duc familia in vacante exotice de sapte stele la care nu as fi indraznit sa visez in trecut!
Realcont.ro are resurse sa conduca pe oricine pe drumul succesului.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply