Diverse

Renunta la aceste practici daca iti doresti optimizare si promovare site

iulie 17, 2018
optimizare si promovare site

1. Nu uitati sa optimizati pozele.

Una din oportunitatile adesea ignorate de SEO este legata de optimizarea imaginilor pentru scopul final: promovare site. Cei mai bun profesionisti SEO in promovare site trebuie sa foloseasca fiecare ocazie pentru a castiga afisarea in rezultatele cautarilor. Asta inseamna ca imaginile trebuie optimizate pentru cautare.

Cautare in Google Image

Cand adaugati imagini site-ului dumneavoastra, nu uitati de numele fisierelor de imagini si atribute. In loc sa folositi un fisier imagine gen gsdgsdf122.jpg, va recomandam sa includeti un cuvant cheie care sa descrie imaginea – ca de exemplu mobila-la-comanda.jpg.

In ceea ce priveste atributul alt, nu ar trebui sa folositi cuvinte cheie de umplutura, ci ar trebui sa va rezumati la o descriere cat mai clara a imaginii.

Daca imaginea este in concordanta cu subiectul paginii, atunci este firesc sa aveti un cuvant cheie in descriere.

2. Utilizarea legaturilor excesive intre site-urile dumneavoasta

Pentru promovare site multi comercianti fac adesea greseala de a crea prea multe legaturi intre paginile pe care le detin. Din pacate inca mai exista persoane care recomanda conectarea frecventa a site-urilor, cu scopul de a obtine o mai buna pozitionare. Acest sfat nu este tocmai bun, cel putin asta ne spune cei de la SEOAgency.ro, agentie de optimizare SEO.

Crearea unor linkuri in mod excesiv intre site-urile dumneavaostra cu intentia de a stimula profilul backling va poate dauna mai mult decat v-ar putea ajuta. Este o tehnica de promovare site veche, depasita.

3. Incercarea de a-l “fenta” pe Google in loc de a juca conform regulilor.

Se tot vorbeste despre SEO bun si SEO daunator. Bunele practici de SEO se refera la faptul ca afacerea este una de succes pentru ca ajunge in topul clasamentelor, fara sa exploateze motoarele de cautare.

Desi este important sa stiti ce recompenseaza Google si sa va concentrati asupra acestor lucruri, totusi nu ar trebui sa le exploatati in niciun fel.

Exista persoane care implementeaza tehnici care sa-i ajute sa se clasifice printre primele cautari, pe cai mai putin agreate de Google.

Acest lucru nu o sa mearga la nesfarsit. Este o tactica periculosa pentru promovare site.

In general este doar o chestiune de timp pana cand site-ul ajunge sa sufere din cauza acestor practici.

De exemplu, dupa aparitia AMP, unele siteuri au inceput sa creeze pagini teaser folosind tehnologia AMP. Aceste pagini arata doar un fragment al continutului si apoi ii indruma pe utilizatori sa dea click pe pagina originala.

Google a adoptat ulterior o politica AMP pentru a identifica si penaliza aceste site-uri.

Schimbarea datei unui articol este un alt truc prin care se pretinde ca se livreaza continut proaspat intr-un site. La fel, acest lucru este extrem de riscant pentru succesul unui site.

4. Concentrarea pe keyword ranking ca metoda principala de obtinere a succesului.

Intr-o lume a personalizarii, identificarea locatiei, a istoricului web si mai nou a cautarilor vocale, clasamentele cuvintelor cheie nu ofera intotdeauna o imagine reala a ceea ce facem.

Utilizatorii folosesc o varietate mare de interogari pentru a cauta produse si raspunsuri. Asta nu inseamna ca trebuie sa ignorati clasamentele cuvintelor cheie, cu trebuie sa va straduiti sa intelegeti mai bine datele pe care le aveti la dispozitie.
– Ce tip de trafic primiti?
– Utilizatorii sunt atrasi de site-ul dumneavoastra?
– Care sunt conversiile?

Pentru succes in promovare site, trebuie sa raspundeti la aceste intrebari.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply