Rujuri rezistente la transfer – Ieftine și bune

Rujul este un produs cosmetic esențial pentru trusa mea de make-up. În zilele când nu am chef sau timp să mă machiez, aplic un ruj pe buze și sunt gata de plecare.

De mult îmi doream un ruj care să reziste pe buze, fără a îmi face griji că se va șterge dacă voi bea sau mânca. Este foarte neplăcut să folosești un ruj care se șterge imediat după ce l-ai aplicat. Sau în cel mai rău caz, să ai ruj pe dinți fără să observi și nimeni să îți spună.

În ultimii doi ani am testat diverse rujuri rezistente la transfer, de la diferite branduri. În articolul de azi vă voi prezenta 4 rujuri lichide, care promit să rămână intacte pe buze până la 16 ore.

Dar înainte de a începe trebuie să menționez că produsele acționează diferit de la persoană la persoană. Eu vă prezint cum s-au comportat rujurile pe buzele mele.

Max Factor Lipfinity

Primul meu ruj rezistent la transfer a fost de la Max Factor. Mi-a plăcut atât de mult încât a două zi am fost la magazin pentru a îmi cumpăra și altă nuanță. Nu îmi aduc aminte exact cum se numea prima nuanță pe care am avut-o, știu doar că era un roz super pe care l-am purtat la nunta surorii mele. În prezent eu am nuanța 220 Ever Enchanting. Este un nude ce poate fi purtat cu ușurință în orice moment al zilei.

Produsul se aplică în două etape. Prima oară aplic rujul într-un strat uniform, aștept să se usuce timp de 60 de secunde, după care aplic balsamul. Pentru o rezistență mai bună, reaplic balsamul pe durata zilei.

Este foarte confortabil, nu usucă buzele și rezistă până la 12 ore pe buzele mele.

Preț: 45 de lei

Poate fi cumpărat de aici.

L’oreal Paris Infallible Long Lasting

Rujul de la L’oreal Paris este cel mai cremos ruj de buze rezistent pe care l-am încercat vreodată. Nuanța pe care o am eu se numește 110 Timeless Rose.

Se aplică foarte ușor și se îndepărtează la fel de ușor. Nu este genul acela de ruj de buze care efectiv trebuie să freci buzele pentru a demachia produsul. Cu ajutorul unei dischete din bumbac îmbibată cu puțină apă micelară se îndepărtează în câteva secunde.

După demachiere, buzele nu sunt deloc deshidratate. Este un ruj ce poate fi folosit în fiecare zi. Rezistă până la 10 ore pe buzele mele.

Preț: 50 de lei

Poate fi cumpărat de aici.

Rimmel London Stay Matte

Rujul Rimmel London l-am cumpărat datorită recenziilor bune citite pe internet. Produsul este disponibil în 10 nuanțe, iar nuanța pe care o am eu se numește Pink Blink.

În sezonul rece nu prea am putut să-l folosesc deoarece mi se pare că usucă destul de rău buzele. Dacă mănânc sau beau ceva pe buzele mele nu rezistă mai mult de 4 ore. În continuare văd pe internet youtuberițe care îl laudă foarte mult și spun că rezistă și până la 8 ore pe buze.

Deși nu are o rezistență foarte mare, în comparație cu rujurile prezentate mai sus, îl folosesc în continuare cu mare drag datorită nuanței superbe.

Preț: 23 de lei

Poate fi cumpărat de aici:

Ruj Astor Perfect Stay Transfer Proof

Este primul meu ruj de la Astor pe care l-am încercat. Am mai auzit de brandul acesta de cosmetice dar nu știu de ce, nu am cumpărat nici un produs de la ei până acum. Rujul l-am cumpărat din dorința de a încerca ceva nou.

Nuanța pe care mi-am cumpărat-o se numește 215 Stay Pink și se află printre preferatele mele. Este o nuanță superbă, numai bună de purtat la vară. Culoarea este foarte opacă, este nevoie doar de un sigur strat pentru a colora buzele. Se aplică prima oară rujul, după care se aplică luciul transparent.

Este cel mai rezistent ruj de buze pe care l-am încercat. Rezistă și până la 16 ore pe buze, dacă nu-l demachiez eu.

Preț: 29 de lei

Poate fi cumpărat de aici.

În poza de mai jos am realizat un mic swatch pentru a vedea cum arată rujurile lichide rezistente la transfer aplicate pe piele.

Sper că v-am fost de ajutor cu aceasta postare.