Beauty

Scandalash Melkior – pentru o privire scandalos de atrăgătoare!

iulie 2, 2018

Melkior revine cu o nouă mascara scandalos de bună, care conferă volum și alungește genele. Lansarea a avut loc astăzi, 2 iulie la ora 10 dimineața. Eu m-am aflat printre norocoasele bloggerițe care au primit produsul în urmă cu câteva zile pentru a-l testa.

Mascara Volume Scandalash

La prima vedere ambalajul este cel care îți fură și încântă privirea. De mult nu am mai folosit un rimel care să aibă aplicatorul subțire cu perii bogați. Având genele drepte, mereu am preferat să folosesc mascara care are aplicatorul curbat.

Ce îmi place la aplicator este că ia produs exact atât cât are nevoie, nu lipește și nu încarcă genele absolut deloc. Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult este că nu curge și nu se formează biluțe de mascara sub ochi.

Se îndepărtează cu ușurință de pe gene, nu trebuie să insiști prea tare, mai ales dacă folosești și un demachiant bun. Eu aplic câteva picături de demachiant pe o dischetă din bumbac, las timp de câteva secunde pe ochi după care prin mișcări blânde de sus în jos îndepărtez rimelul.

Eu aplic mascara de la rădăcina genelor înspre vârfuri, pentru a obține volum și alungire. Pentru a avea o privire atrăgătoare și un machiaj cât mai dramatic îmi place să aplic mascara în două/trei straturi.

După cum am spus mai sus, am genele foarte drepte, prin urmare folosesc cleștișorul de întors gene de fiecare dată când aplic mascara.  Un alt truc pe care îl fac este să îmi întorc genele cu degetul timp de câteva secunde, după ce rimelul s-a uscat complet pe gene.

Ingrediente: ceara de carnauba, ceara de orez – pentru volum, polimeri – pentru alungire și rezistență

Dacă vrei să achiziționezi mascara Scandalash trebuie să te grăbești deoarece stocul este limitat. Pe lângă asta, Melkior a pregătit încă o surpriză pentru primii 100 de clienți care comandă online mascara, și anume vor primi gratuit un creion de ochi.

Mascara Scandalash costă 39,90 lei și poate fi comandată online de pe site-ul www.melkior.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply