Casă și Grădină

Șemineul electric, în topul celor mai căutate produse pentru sezonul rece

septembrie 6, 2021
Șemineul electric, în topul celor mai căutate produse pentru sezonul rece

Apropierea sezonului rece îi determină pe mulți să găsească noi soluții de încălzire pentru locuință. Într-un scenariu ideal, din căminul perfect nu ar trebui să lipsească un șemineu, însă nu cel clasic, ci un șemineu electric care acoperă două funcții si anume emană căldură si este un element plăcut in decorul incăperii. Dar de ce nu unul clasic? Asta aflam de la unul dintre reprezentantii magazinului online Startdecor, unde regasim peste 150 modele seminee electrice disponibile la comanda.

Deoarece întreținerea unui șemineu clasic este destul de dificilă sau chiar imposibilă dacă vorbim de un apartament si nu de o casă. Pentru a nu fi nevoiți să îl întreținem și să aprindem focul de fiecare dată, un șemineu electric este o alternativă perfectă pentru cel clasic.

Care sunt principalele caracteristici ale unui șemineu electric?

Șemineul electric reprezintă un echipament modern care, după cum îi spune și numele, funcționează datorită electricității. Este dotat cu un cablu de alimentare, precum și cu un buton de pornire și de oprire. Este prevăzut cu o aerotermă cu termostat și cu două trepte de reglare a căldurii ceea ce oferă un confort sporit pe timp de iarnă.

Un șemineu electric este foarte ușor de instalat. În doar câteva minute poți finaliza instalarea sa, într-un perete sau oriunde îți dorești. Nu este nevoie de un coș de fum deoarece acest aparat nu emană fum. Te poți ocupa chiar tu de instalarea sa sau poți să apelezi la un profesionist. Nu mai este nevoie să cumperi lemne, să cureți casa de cenușă și de praful lăsat de lemne.

Șemineul electric – produs inovator

Acesta oferă iluzia unui foc adevărat, cu flăcări, cu bușteni care ard încet. În prezent se găsesc pe piață modele de șeminee electrice dotate cu telecomandă pentru a porni focul, pentru a reduce flăcările sau pentru a schimba culorile. În plus, poți găsi până și șemineu electric cu sunet.

Nu emite gaze toxice, nu emană fum, cu alte cuvinte, riscul de intoxicație este inexistent. Reprezintă o opțiune interesantă în raport cu caloriferul electric. Este mai modern și are un design care îl face potrivit pentru orice încăpere, dormitor sau living.

Utilitate benefică

Utilizarea unui șemineu electric redă o căldură sporită, conferă un efect relaxant. Nu este nevoie să supraveghezi flăcările și poate fi folosit în absolut orice spațiu. În plus, există șeminee special concepute pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor care au un spațiu mai restrâns. Costurile de întreținere pentru un șemineu electric sunt reduse și se rezumă doar la schimbarea becurilor odată la câțiva ani.

Un șemineu electric este un aparat de încălzire modern, care este accesibil oricărui spațiu. Te sfătuim să optezi pentru un șemineu electric alb deoarece se poate armoniza cu orice decor al casei tale!

Startdecor este unul dintre principalii retaileri home&deco din România unde regăsim pe lângă seminee electrice, covoare, tapet decorativ, obiecte sanitare si mobilier de baie sau produse pentru terasă si grădină.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Oana septembrie 6, 2021 at 7:29 pm

  Si noi vrem sa ne cumparam un semineu dar asteptam sa finalizam casuta ca sa vedem dimensiuni si locul unde le vom aseza pe toate, mai avem putina rabdare! Pana atunci…ne facem lectiile 🙂

 • Reply MIHAELA septembrie 7, 2021 at 5:21 am

  Dintotdeauna mi-am dorit un astfel de semineu pentru ca mi se pare atat romantic cat si practic, dar momentan am centrala, pentru ca nu-mi permite spatiul.

 • Reply Ilinca septembrie 7, 2021 at 7:21 am

  Chiar nu stiam toate aceste lucruri despre semineile electrice. Ma gandesc sa procur si eu unul.

 • Reply Ana septembrie 7, 2021 at 7:40 am

  Si mie mi-ar placea un semineu electric, dar poate cand o sa stam la casa.

 • Reply Bratu Gabriela septembrie 7, 2021 at 8:49 am

  mi-ar placea tare mult un semineu de genul! ar da tare bine in sufragerie

 • Reply Pulbere de stele septembrie 7, 2021 at 5:09 pm

  Am avut si noi un astfel de semineu electric, mai vechi, dar electric. Era foarte ochios si dadea si caldura!

 • Reply Marin Mirela septembrie 7, 2021 at 5:56 pm

  Am avut un șemineu (de design) și când ne-am mutat la casă am renunțat la el.
  La prima redecorare însă, mă tot gândesc să îmi cumpăr un șemineu.
  Mai ale că iarna e aproape și se anunță una grea.

 • Reply Beauty With Camy septembrie 7, 2021 at 6:27 pm

  Sincer arata foarte bine, însă mie mi-ar plăcea și unul adevărat. 😊

 • Reply Raluca Brezniceanu septembrie 7, 2021 at 6:38 pm

  Ma bate si pe mine gandul la unul electric pentru ca pe gaz sau pe lemne nu imi pot instala in apartament.

 • Reply Simona septembrie 7, 2021 at 8:14 pm

  Mi-ar placea sa am un semineu pe viitor.. varianta electrica pare destul de usor de pus in practica.

 • Reply Catalina Coman septembrie 7, 2021 at 9:06 pm

  Ce-i drept, arata tare fain intr-un living mare. 😀

 • Reply Rokolla septembrie 8, 2021 at 3:13 pm

  Am vazut si eu la un prieten de familie un semineu de genul si arata tare frumos. Ma bate si pe mine gandul sa-mi cumpar

 • Reply andrei februarie 21, 2022 at 9:50 am

  Sunt bune fiindca imbunatatesc aspectul livingului si tototdata sunt si practice fiindca ne ajuta sa incalzim rapid camera. Chiar daca consuma cam mult curent pentru incalzire, pornite ocazional sunt perfecte.

 • Leave a Reply