Diverse

Servicii DDD de cea mai buna calitate!

octombrie 15, 2018

Toate firmele din orice domeniu, periodic trebuie sa se ocupe de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Realizarea acestor trei proceduri este data de obligatia prin lege a tuturor angajatorilor, care au datoria fata de angajati si clienti sa asigure conditii cel putin decente pentru ca un om sa fie in siguranta completa.

Pe scurt fiecare dintre aceste proceduri in parte, inseamna:

– Dezinfectia consta in decontaminarea avand ca scop distrugerea microbilor din aer si de pe obiecte,

tegumente sau instrumente. In cazul acesteia se folosesc agenti fizici precum razele solare ori

ultravioletele artificial dar si agenti chimici, avand scopul de a prevenii infectiile si bolile transmisibile.

– Dezinsectia are ca scop eliminarea insectelor daunataore sanatatii omului, a animalelor sau a

culturilor agricole si trebuie realizata impreuna cu dezinfectia si curatenia. Aceasta lupta impotriva

bolilor transmisibile de insecte si acarieni.

– Deratizarea este realizata din necesitatea eliminarii animalelor daunatoare precum rozataorele, folosindu-se mijloace chimice dar si ecologice dar si pentru a preveni aparitia acestor rozatoare. Este indicat ca deratizarea sa fie efectuata asupra spatiilor vizate cat si a spatiilor din vecinatate astfel incat rezultatul sa fie cu adevarat eficient.

Daca rozatoarele sau insectele va dau batai de cap, poate ca ar fi cazul sa apelati la o firma cu adevarat eficienta, precum Compania DDD. Aceasta firma este una dintre cele mai bune de la noi din tara, ce face tot ce este necesar astfel incat serviciile sa fie din ce in ce mai bune si mai eficiente.

De asemenea, Compania DDD este prima firma din acest domeniu din Romania care are standardul european CEPA – CEN EN 16636 fiind considerat simbolul adevaratului profesionalism.

In ceea ce priveste lista de preturi servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie, pe site-ul acestora veti gasi toate informatiile necesare. Serviciile prestate de acestia sunt de cea mai buna calitate, preturile fiind extrem de accesibile tocmai din motivul pentru ca si firmele mici cu profituri scazute sa isi poata permite astfel de servicii de calitate.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply