SFATURI PENTRU UTILIZAREA NUANȚATOARELOR DE PĂR

A sosit momentul: ați pus mâna în sfârșit pe una dintre noile măști de păr!  Știți ce este și cum să o utilizați, dar ne-am gândit că încă o serie de sfaturi suplimentare nu pot strica. Citiți mai departe pentru cele mai bune sugestii și trucuri venite din partea specialistilor in hair styling!

Asigurați-vă că nuanța este potrivită pentru păr

Diferite nuanțatoare pentru parul vopsit funcționează cu diferite culori de păr, dar, din păcate, nicio nuanță nu se potrivește tuturor. (Acesta este compromisul pe care trebuie să-l plătim pentru natura lor temporară și formulă care nu ne dăunează.) Puteți folosi testere de nuanțe pentru a vă asigura că alegerea va funcționa pentru propriul par. Specialiștii recomandă acvamarin, hibiscus, șampanie, platină și aur roz pentru părul blond deschis până la blond mediu, în timp ce cacao și Bordeaux ar trebui rezervate părului șaten deschis până la șaten închis.

Efectuați un test

Este greu de spus exact cum va arăta oricare dintre nuantatoarele de par – sau cât vor dura – fără a le testa mai întâi. Sunt prea mulți factori în joc, inclusiv ce culoare are părul înainte de a începe, nivelul de porozitate al părului, cât timp se lasă masca și cât de des vă spălați. Cu toate acestea, testarea unei șuvițe discrete înainte de a folosi produsul la toata coafura vă poate oferi răspunsurile pe care le căutați.

Iată cum funcționează

Începeți prin a alege o bucată mică de păr de testat, în mod ideal una care este în mare parte ascunsă atunci când părul este coafat normal. Despărțiți șuvița și legați restul. Aplicați nuantatorul pe șuviță și lăsați să acționeze 2-3 minute. Clătiți. Dacă culoarea este prea subtilă, încercați o a doua șuviță și lăsați să acționeze mai mult timp. Știm că este greu să rezistați acestui proces, dar răbdarea va da roade!

Verificați-vă calendarul

Să ai părul Rose Gold sau o alta nuanta modernă este foarte minunat – recomandăm tuturor să încerce măcar o dată ceva nou. Dar dacă urmează un eveniment – poate ești domnișoară de onoare la o nuntă sau urmează procesul de interviu la o companie de vis (situații în care debutul unei culori de păr nou-nouțe nu este tocmai ideal) s-ar putea să vrei să aștepți.

Manichiura proaspătă? Purtati manusi

Iată vestea bună: aceste măști nuantatoare de par (sau orice alt produs de acest tip) nu ar trebui să vă păteze pielea. (Orice pata ar trebui să se spele imediat cu puțin săpun și apă.) Dar dacă încerci să-ți protejezi manichiura nou-nouță sau ești îngrijorat de pete, poți purta o pereche de mănuși și …problema este rezolvată.

Mai multe vești bune, acum la final: nici măștile nuantatoare nu vă vor păta baia. Vestea proastă? Dacă se pare că au făcut-o deja, este timpul să-i oferi căzii o spălare bună. Măștile sunt probabil doar lipite de reziduuri de săpun, iar produsele de curățare pentru duș ar trebui să le elimine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *