Frumusețe

Soluții foarte bune pentru hidratarea unghiilor!

decembrie 22, 2021

Îngrijirea mâinilor nu mai este o problemă greu de rezolvat astăzi! Ofertele magazinelor online sunt foarte variate și ne răsfață cu tot felul de produse moderne. Trebuie doar să avem timp și să studiem cu atenție fiecare produs în parte.

Despre utilitatea îngrijirii unghiilor și a mâinilor, ce putem să spunem?

Sunt foarte importante dacă dorim să arătăm foarte bine. Zilnic intrăm în contact cu tot felul de substanțe chimice care se găsesc în produsele de curățare. Zilnic stăm cu mâinile în apă, făcând tot felul de treburi prin casă. Frigul, ploile, vântul de pun la încercare mâinile, de asemenea.

Toate aceste efecte se reflectă asupra mâinilor și unghiilor în primul rând. Există astăzi o mulțime de soluții foarte bune pentru hidratare, pe care merită să le folosim.

Untul de Shea și efectele lui multiple

Există produse care fac minuni! Untul de Shea este unul dintre cele mai moderne și eficiente soluții de hidratare nu numai pentru piele și păr. Este un excelent hidratant și pentru unghii și cuticule. Și pentru a vă bucura din plin de efectele acestui produs, vă recomandăm să optați pentru forma nerafinată, 100% organică.

Efectele acestui produs sunt minunate: regenerare a pielii, anti-îmbătrânire, elimină daunele generate de poluare, crește sinteza de colagen din piele, eficient pentru îngrijirea pielii pe perioada iernii, etc.

Fiind considerat unul din cele mai eficiente produse de hidratare, va fi foarte util și pentru hidratarea cuticulelor dar și pentru unghii. Dacă nu ați știut până acum, unghiile foarte bine hidratate sunt mult mai flexibile. Deci, se vor rupe mult mai greu. Acest lucru înseamnă că manichiurile moderne vor rezista mult mai mult timp.

Produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor de actualitate

Pentru a vă proteja și mai mult unghiile și pentru a obține manichiuri foarte estetice, vă recomandăm să alegeți saloanele de manichiuri care folosesc cele mai bune produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor.

De asemenea, dacă obișnuiți să vă îngrijiți singure unghiile acasă, vă recomandăm să studiați oferta distribuitorului de produse profesionale pentru manichiuri Evoqe.ro. Această ofertă conține absolut toate categoriile de produse pentru manichiuri de tip gel și semipermanent. Este vorba despre sute de modele de oje semipermanente, despre sute de modele de geluri pentru construcție, geluri color, aparatură ultramodernă, ustensile și accesorii, decoruri foarte variate pentru unghii (inclusiv pietricele unghii), tatuaje de actualitate, dezinfectante profesionale, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru unghii, etc.

Sunt produse foarte moderne, fabricate de către producători recunoscuți în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea și rezistența lor bună în timp. Prețurile nu sunt deloc mari. În mod frecvent, aici există campanii foarte importante de reduceri. Produsele pot fi comandate de firme dar și de orice persoană privată care obișnuiește să își îngrijească singură unghiile acasă.

Vă recomandăm să studiați și produsele de tip poligel incluse în oferta companiei, precum și pudrele acrilice noi, de asemenea.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply