Diverse

Tabla magnetica disponibila in Romania pentru care producatorul ofera 25 de ani garantie

iulie 30, 2019

Nu exista multe produse pentru care fabricantii sa ofere garantii de zeci de ani, insa in acest articol vom vorbi despre o astfel de exceptie. OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr 1 din Romania, pune la vanzare o tabla magnetica avand o garantie de nici mai mult, nici mai putin de 25 de ani. Disponibila in doua dimensiuni, aceasta tabla magnetica poate fi utilizata atat in scoli, cat si acasa, la birou sau la diverse training-uri ori evenimente. Scopul ei este de a oferi un suport cat mai mare si un contrast cat mai bun pentru textele, cifrele, desenele sau schemele notate pe ea. Doar asa te poti asigura ca informatiile sunt clare si vor fi insusite de toti cei prezenti, elevi, cursanti sau colegi de munca.

Aceasta tabla magnetica alba are doua fete pentru scriere, cu un profil din aluminiu Softline. Datorita dispozitivului rotativ cu care este prevazuta, ea se poate roti la 360 de grade si poate fi fixata in orice unghi. Tabla este dotata cu tavita pentru markere si asezata pe un stand mobil cu patru roti. Suprafata magnetica alba este lacuita si tratata special, pentru a fi rezistenta la zgarieturi, dar si la actiunea acizilor.

La OfficeClass, gasesti tabla magnetica model Smit in doua variante: cu dimensiunea de 100 x 180 de centimetri (la pretul de 2.787,58 de Lei), respectiv cu dimensiunea de 100 x 200 de centimetri (la pretul de 3.106,72 de Lei). Datorita calitatilor sale incontestabile, pornind de la suprafata impecabila si pana la stativul solid din aluminiu, aceasta tabla are o durata de viata de 25 de ani, durata care este acoperita integral de garantia oferita de producator. Practic, achizitionand acest produs acum, poti spera ca nepotii tai il vor folosi chiar si in anul 2044, daca scrisul va mai fi „la moda” atunci.

Totusi, pentru a maximiza sansele ca aceasta tabla magnetica sa „traiasca” mult dupa varsta adolescentei, trebuie sa o utilizezi corespunzator si sa o protejezi. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca o cureti doar cu substante si accesorii speciale, printre care spray-uri, bureti si servetele speciale. In al doilea rand, scrierea se va realiza doar cu markere lavabile, nicidecum cu cele obisnuite, a caror cerneala nu mai poate fi indepartata. Daca totusi faci aceasta greseala, o poti indrepta scriind cu un marker lavabil peste cel permanent si sperand ca, astfel, stratul de cerneala va fi neutralizat.

O alta greseala pe care o fac multi utilizatori ai unei table magnetice este aceea ca apasa prea tare cu marker-ul pe suprafata ei, fiind probabil obisnuiti de la tabla clasica, pe care se scrie cu creta. Pe o tabla magnetica, insa, scrierea se face extrem de usor. Daca vei apasa, poti zgaria suprafata alba, iar cerneala intrata de-a lungul timpului in respectivele crestaturi va fi imposibil de indepartat. Nu in ultimul rand, pentru a rezista 25 de ani, aceasta tabla magnetica trebuie montata si depozitata in locuri fara umiditate si variatii mari de temperatura, care i-ar putea afecta suprafata.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply